Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 13 January 2015

Sajūtām bagāta kāzu diena ziemā

           Ziema asociējas ne tikai ar aukstumu, salu un leduspuķu gleznām pie logiem, bet arī ar gaišāko un skaistāko gada posmu. Ziema rada īpašas sajūtas, gribas mīļotā tuvumu, siltumu, un, sniegpārsliņām lēnām krītot aiz loga rūts, pārņem savāda nostalģijas un patīkamu skumju sajūta.
Tāpat kā vasaras kāzās, arī ziemas kāzās daba ir daļa no noformējuma!
            Ir tik patīkami, šajā sajūtu bagātajā laikā, vēl svinēt emocijām bagātu kāzu dienu. Lielākoties kāzas tiek svinētas vasarā un ir tūkstošiem ieteikumi, ko darīt vasaras kāzu dienā, bet tikpat daudz iespēju ir arī ziemas kāzās. Nav nepieciešams baidīties no tā, ka vēsumā un sasnigušā dienā jāvelk kleita un zābaki. Par to arī modes dizaineri un kāzu tērpu saloni ir padomājuši. Šajā laikā lieliski var kombinēt skaistu, baltu kāzu kleitu ar drosmīgiem akcentiem, vai turpretim, ar ko maigu un gaisīgu. Kā labs un praktisks variants būs maigos toņos iegādāts mētelītis, kas lieliski saskanēs ar kāzu kleitu. Protams, spilgti akcenti ziemas sniegotajā baltumā būs vairāk pamanāmi - gan bildēs, gan arī visā kāzu dienā.

        Jebkurā gadalaikā ļoti svarīgi, lai kājas būtu siltumā un ziemā – it īpaši. Šajā gadalaikā ir jāparedz vairāki apavi, lai būtu gan ērti, gan skaisti, gan silti. 
       Aukstais laiks nav pateicīgs ziediem, bet bez līgavas pušķa šajā dienā neiztikt. Protams, ir iespēja turēt šo pušķi siltajā kāzu mašīnā un paņemt to līdzi vēsajā laikā tikai nepieciešamības gadījumā un skaisto bilžu dēļ, bet – ir iespējams arī izveidot pušķi ne tikai no puķēm – no dažādiem zariņiem, čiekuriem, zaļumiem un ziediem, kas palikuši no karstās vasaras un labprāt, tiktu ielikti kā papildinājums jau nosauktajām lietām. Un, jāsaka godīgi, tas izskatās tikpat krāšņs kā vasaras ziedu pušķis.
     Lai sasildītos ne tikai mašīnā jaunais pāris, bet arī viesi, lai būtu samīļoti ar siltuma pieskārienu, iesakām ceļa posmā izveidot nelielu pieturas punktu, kurā satikties viesiem, sasildīties ar kādu karstu dzērienu un izbaudītu pasakaino dienu. Tam nav jābūt nekam grandiozam, bet tam ir jābūt kam mīļam un no sirds. Karstā šokolāde un kāds aizvēja stūrītis, kurā paslēpties no dzestrajiem vēja pieskārieniem, pafotografēties.. kāds uzcels sniegavīru un kāds vienkārši pabaudīs skaisto dabu.
      Katrs gadalaiks ir skaists un emocijām bagāts, un svinēt kāzas ziemā ir brīnišķīgi! Nav neviena konkrēta laika, kad svinēt kāzas, tāpat kā nav konkrēts laiks, kad iemīlēties un mīlēt, līdz ar to, ņemiet no dzīves visu, ko tā sniedz, un baudiet..  baudiet šīs sajūtas un savu lielisko kāzu dienu ziemā. Lai izdodas!

Rakstā izmantotās bildes: