Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 21 April 2011

Anita un Kaspars


Mēs – Anita un Kaspars - laulāts pāris esam jau gandrīz divus gadus. Taču par kāzām sākām domāt, kad topošais vīrs bildināja līgavu.

Anita ir cilvēks, kas parasti grib visu izdarīt pašas spēkiem un, protams, tas attiecas arī uz kāzu organizēšanu. Līgava stāsta: „Jo dziļāk iegrimu organizēšanas lietās (ielūgumi, fotogrāfs, ēdieni, dzērieni, kas to visu darīs, gredzeni utt.), jo vairāk sapratu, ka darāmā ir ļoti daudz. Vīrs ierosināja apspriesties ar kāzu organizatori Daci, pie kuras bija iegādāts arī saderināšanās gredzens. Skeptiski noskaņota aizbraucu papļāpāt. Kā sarunas laikā izrādījās, ir ļoti daudz lietu par kurām nemaz nebiju iedomājusies un kuras mūsu skaisto dienu varētu padarīt vēl skaistāku. Biju patīkami pārsteigta!”

Pie Daces arī izvēlējāmies laulību gredzenus. Pirms tam bijām izbraukājuši daudz veikalus, bet kaut kā līdz galam mūs nekas no iepriekš redzētā nebija pārliecinājis. Un tā kā Līgava jau gadu bija nēsājusi saderināšanās gredzenu, tad arī bijām pārliecināti par gredzenu kvalitāti un zinājām, ka akmentiņi ārā nekritīs. Arī tagad varam teikt, ka esam ļoti apmierināti ar mūsu gredzenu izvēli.

Ir reizes, kad svarīgas lietas vajag uzticēt profesionāļiem un nu esam pārliecināti, ka mūsu rīcība, izvēloties Daci, bija 100% pareiza. Jo kāzu dienu baudījām! Nekādu stresu un uztraukumu. Viss bija īstajās vietās, īstajā laikā! Tikai tagad saprotam, ka vēl vairāk vajadzēja ieklausīties Daces ieteikumos!

Anita un Kaspars





Anita and Kaspars

We – Anita and Kaspars – have been married for almost two years. We started to think about the wedding when the groom proposed to the bride.
Anita is a person who always wants to do everything on her own. Of course, it applies to wedding organization as well. The bride tells: ‘The deeper I went into organizing the wedding (invitations, photographer, food, beverages, who is going to do what, the rings, etc.), the deeper I understood that there is a lot to do. My husband suggested discussing this with the wedding organizer Dace. My husband had purchased the engagement ring there. I was sceptical but still agreed on talking with her. In the time of the discussion I was surprised of things I hadn’t thought about that could make our beautiful day even more beautiful. I was pleasantly surprised!’
We chose wedding rings in Dace’s office. We had visited a lot of shops before but never saw anything that would have been exactly what we wanted. The bride had worn the engagement ring for a year already and we knew the rings are of good quality. Now we are happy with the wedding rings we chose.
There are times when important things have to be trusted to professionals. We are sure that our decision to choose Dace was 100% right. Because we truly enjoyed our wedding day! No stress, no worries. Everything was in the right place and time! Only now we understand that we should have listened to Dace’s suggestions more already at the beginning!
Anita and Kaspars