Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 13 January 2015

Lekciju cikls Rīgā, Liepājā, Valmierā, Rēzeknē un Daugavpilī!


Lekciju cikls „Mīlestība” līdz ar 1.martu ir noslēdzies!
Liels Paldies  lekciju vieslektoriem, "Kāzu Aģentūras" kolēģiem par ieguldīto enerģiju šo lekciju tapšanā un realizēšanā. Paldies lekciju apmeklētājiem par atsauksmēm un laba vēlējumiem, tas būs mums kā pamudinājums saņemties vēl šādam lekciju ciklam pēc gada.

Atskatoties uz lekcijām:

Lekciju cikls „Mīlestība”, kuru organizē SIA „Kāzu Aģentūra” notika Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā un Rēzeknē. Gaidīti tika visi interesenti, kuri paši īsteno savas kāzas un vēlas iegūt noderīgu informāciju par kāzu plānošanas un organizēšanas procesu.
            Lekcijas katrā no minētajām pilsētām vadīja SIA „Kāzu Aģentūra” direktore – Dace Miezīte ar pieaicinātiem viesiem, savas jomas profesionāļiem, kuri dalījās pieredzē un ļāva izprast kāzu dienas organizēšanas procesu. 
 Rīgā lekciju ietvaros bija iespēja satikties un noklausīties nozares ekspertu un pārstāvju viedokļus par konkrētām, lekciju apmeklētājus, interesējošām tēmām. Lekciju viesi bija mācītājs Ainārs Baštiks, pasākumu vadītājs Valters Krauze, fotogrāfs Mārtiņš Plūme, kūku pavēlniece Liene Zemīte no "Lapsas mājas", nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis un citi.

            Katrā no pilsētām (Liepājā, Daugavpilī, Valmierā un Rēzeknē) norisinājās divas atšķirīgas, viena otru papildinošas lekcijas.Viesi lekcijās: fotogrāfs Edgars Pohevičs (Liepāja), fotogrāfs Uģis Brālēns (Valmiera) un fotogrāfe Džeina Saulīte (Daugavpils, Rēzekne).

Vēlreiz paldies visiem viesiem, kolēģiem un lekciju apmeklētājiem,
Dace Miezīte