Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 5 February 2015

Blogam 4. gadu dzimšanas diena!



2011. gada janvārī aizstāvēju maģistra darbu „Application of new media in marketing strategy for Ltd. ”Wedding Agency”, kurā viens no plāna punktiem bija blogs, kurš joprojām tiek lietots teju katru dienu. 
Atskatoties uz šiem četriem gadiem, jāatzīst, ka bloga lasītāji man devuši prieku, gan tiekoties klātienē, gan e-pastos ar to, ka esmu varējusi viņiem būt noderīga ar idejām un pieredzi, ar kuru dalos savos ierakstos. Mans mērķis ir palīdzēt gan saviem klientiem, gan iedvesmot citus pārus, kuri paši rīko savas kāzas.
Prieks, ka ik mēnesi blogu lasa vairāki tūkstoši lasītāju, un kopējais skatījumu skaits 4 gadu laikā pēc bloga izveidošanas ir vairāk kā 60 tūkstoši skatījumi.

Ņemot vērā, ka viens no lasītākajiem bloga ierakstiem ir par kāzu budžeta sastādīšanu, tad joprojām turpināšu šo jautājumu apskatīt lekcijās, kuras notiek cauru gadu, izņemot posmu no maija līdz septembrim, kad ir aktīvākais kāzu posms .
Lasītākie bloga ieraksti
Bloga lasītāju skaits pieaug ar katru mēnesi.  Paldies, Jums par to!
Kolēģes ir palīdzējušas ar fotogrāfiju apkopošanu no 2014. gada kāzām – gaidiet daudz jaunu foto stāstu no skaistām kāzām!