Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 8 January 2015

Krelles un lelles, meitas un kleitas, bet kur kāzās paliek vīrieši?

Interneta portālos mēs spējam atrast lielu daudzumu ar informāciju par to, ko līgavai vilkt kāzu dienā, ar kādām rotām rotāties, kādas kurpes un kādā krāsā tās iegādāties, pie kā vislabāk veidot matus un likt grimu kāzu dienā - bet kā paliek ar vīriešiem? Ko viņiem darīt kāzu dienā? Kādu tērpu izvēlēties, kādā krāsā? Likt kaklasaiti vai tauriņu?

Vasaras karstumā cilvēkus vilina iespēja laulāties jūras krastā, brīvā un nepiespiestā atmosfērā, kur līgavainis ir ģērbies gaišās, brīvās, varbūt pat lina auduma biksēs, kreklā bez kaklasaites un žaketes, kopā ar līgavu baudot dabas tuvumu.
Tiem, kuri vēlas izbaudīt greznību un eleganci kādā no Latvijas skaistākajām muižām un pilīm, piemērots ir smokings, kas izceļ nēsātāja stāju un padara noskaņu, svinīgu un oficiālu.
Kāzās baznīcā, viesu namā vai muižas parkā zem ozola - līgavainis var doties uzvalkā, kuram nebūt nav jābūt melnā krāsā. Izvēle bieži vien tiek izdarīta par labu tumši ziliem, pelēkiem, bēšiem toņiem, kombinējot tos ar krāsainiem akcentiem un īpašām niansēm. 
Oficiāla un grezna stila atbalstītāji izvēlas smokingu, kura dizainā arī bieži atkāpjas no standartiem. 
 TOP 4 krāsu gammas izvēle vīriešu uzvalkos:
1.       Melns uzvalks ar gaišu kreklu, pieskaņojot kaklasaiti kāzu krāsai.
2.       Pelēks uzvalks ar baltu, klasisku kreklu, pelēku vesti un baltu kaklasaiti.
3.       Tumši pelēks uzvalks un kāzu krāsā pieskaņots krekls ar kaklasaiti.
4.       Tumši brūns uzvalks ar nelielām taisnām līnijām, bēšas krāsas veste, balts krekls un pieskaņota kaklasaite vestes krāsai.

Kāzas līgavainim ir tas brīdis, kad var atkāpties no standartiem un ļaut izpausties savai individualitātei krāsu, dizaina un akcentu izvēlē - neatkarīgi no tā, vai tas ir smokings vai uzvalks. 
Lai skaista kāzu diena!
1.februārī, viesnīcā Gutenbergs notiks lekcija "Pāra vizuālais izskats kāzās", kuru vadīs Dace Miezīte un īpašie viesi būs:
1) Kāzu modes studija "Ingrida Bridal" un stiliste Natālija Jodo. Vairāk informācijas Biļešu paradīzes kasēs pie informācijas par lekcijām.

Iedvesmu bildes:
http://detalhesdenosdois.icasei.com.br/2013/09/
http://www.requisiteclothing.com/magazine/the-beach-wedding-standard-the-linen-custom-suit/
http://www.onewed.com/blog/savvy-scoop/category/real-weddings/2011/06/06/lemon-charcoal-navy-rustic-real-wedding-hannah-and-marc
http://www.mmuga.de/Muga-Wedding-Satin-Suit-tuxedo-collar1522
https://vividoccasions.wordpress.com/2013/05/14/trend-for-the-groom/