Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 8 May 2017

Egita un Oļegs

Fotogrāfs: Miks Šēls. Vieta: Gārsenes pils.

Sandra, Dace, Kalvi un pārējā komanda!
 
Milzīgs paldies par skaistajiem 4. maija svētkiem, ko jūs mums un mūsu tuvākajiem cilvēkiem uzbūrāt.

Tieši tā - uzbūrāt kā tādas meža fejas un izdarīgi rūķīši, kas ne tikai lasa domas, bet māk tās eleganti, precīzi un gludi iedzīvināt arī dzīvē.

Un vēl īpašs kompliments, ka svētkus mākat uztaisīt jebkuros apstākļos, jums ir tā prasme izgaismot skaisto arī vienkāršībā.

Šis ir tas pasākums, kuram jāsanāk jau ar pirmo reizi, jo citām reizēm teorētiski nevajadzētu būt, tāpēc daži padomi tiem, kas vēl plāno:

·         Jā vēlaties skaistas kāzas, tajās būs arī pamatīgi jāiegulda – ne tikai nauda, bet arī laiks, idejas un darbs. Diezgan pamatīgs – un ne tikai no kāzu rīkotāju puses. Laicīgi sāktais un no sirds darītais – atmaksāsies. :)
·         Esiet drosmīgi riskēt un darīt tā, kā vēl neviens to nav darījis. Aģentūra palīdzēs ideju noslīpēt un gala rezultātu viesi novērtēs!
·         Ja sadarbojaties ar labiem profesionāliem kāzu rīkotājiem (kas šīs aģentūras gadījumā tā noteikti ir :)), tad viņu padomiem un ieteikumiem tiešām ir vērts uzticēties. Bija daži brīži, kad nezinājām kā būs – aizvērām acis, teicām "jā, darām tā" un rezultāts bija lielisks! :)

PALDIES visai jūsu KOMANDAI! Tie tiešām bija Svētki ar lielo burtu, kas vēl joprojām turpinās (arī pateicoties aģentūrai) :)

Lai izdodas arī turpmāk topošajām ģimenēm radīt brīžus, ko pēc tam atstāstīt bērniem un mazbērniem.

Egita un Oļegs Streļčuki
Fotogrāfs: Miks Šēls. Vieta: Gārsenes pils.
Fotogrāfs: Miks Šēls. Vieta: Gārsenes pils.