Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 8 March 2017

Izstāde un lekcijas "Tavi Pasākumi"

Lekcijas vadam kopš 2009.gada.
Izstāde un lekcijas „Tavi Pasākumi” notika 12.03.2017 un tika veltīta tiem, kuri plāno uzņēmuma, privātos pasākumus vai kāzas.
Tuvākā izstāde ir 15.oktobrī "Mīlestība" , kura notiek 15.oktobrī "Rīgas Latviešu Biedrības namā". Vairāk lasi šeit: Facebook  vai arī iegādājies biļetes uz lekcijām par Kāzu scenārija un budžeta izstrādi šeit: "Biļešu paradīze".


Izstādē iepazīsi noderīgus un interesantus pakalpojumus, kuri noderēs gan kāzām, gan uzņēmumu pasākumiem, gan privātiem pasākumiem. Būs arī pakalpojumi, kuri domāti pāriem, kuri plāno kāzas (laulību gredzeni, kāzu tērpi).
Lekcijas ir noderīgas gan tiem, kuri uzņēmumos ir atbildīgi par pasākumu plānošanu, kā arī mazo un vidējo uzņēmumu īpašniekiem. Atsevišķa lekcija ir veltīta kāzām, tajā pašā laikā arī pārējās lekcijas ir noderīgas plānojot kāzas, dzimšanas dienas vai citus privātos pasākumus.
„Kāzu Aģentūra” ikdienā pamatā organizē kāzas, tajā pašā laikā rīko arī īpašas dzimšanās dienas, uzņēmumu 10 gadu jubilejas, Ziemassvētku pasākumus (ne tikai balles). Tāpēc vēlamies ar Jums dalīties piecpadsmit gadu laikā uzkrātajās zināšanās un pieredzē.


Lekcijas vadīs:
Dace Miezīte „Kāzu Aģentūra” vadītāja šī gada martā iekļauta DWHA Anglijas žurnālā kā „WORLD TOP 10 Wedding Planners”, kur vietu desmitniekā dala kopā ar Amerikas TOP pasākumu plānotāju Colin Cowie.

Sandra Ādamsone „Kāzu Aģentūra” klientu direktore, kura pirms darba aģentūrā vadīja 900 darbinieku komandu un bija atbildīgā par darbinieku pasākumiem un to efektivitāti.

Divās no lekcijām viesis pasākumu vadīšanā pieredzējušais Valters Krauze.

Lekcijas izstādes laikā:
11:00 – 12:00 Kā panākt maksimālu efektu no uzņēmuma rīkotajiem pasākumiem.
Atklāti un patiesi, tāpēc noderīgi, gan tiem uzņēmumiem, kuri paši organizē savus pasākumus, gan tiem, kuri sadarbojas ar pasākumu organizatoriem.
 - 7 soļi kas atvieglos uzņēmuma pasākuma rīkošanu.
 - Rīcība, lai korporatīvie pasākumi uzrunātu pēc iespējas vairāk darbiniekus un būtu motivējoši.

*Lekcijas viesis Valters Krauze. 

12:30 – 13:30 Scenārija sagatavošana pasākumiem
(Noderīgi gan kāzām, gan privātajiem pasākumiem).
Reizēm mazas lietas spēj sabojāt pasākumu, kuram ir veltīts gan laiks, gan finanses. Tāpēc iedosim Jums sava amata noslēpumus, ar kuru palīdzību orientēsieties scenārijos, gan tad ja mazākiem pasākumiem tos veidosiet sev paši, gan tad ja lielākiem algosiet profesionāļus.

14:00 – 15:00 Svarīgas detaļas un būtiskas nianses pašiem rīkojot kāzas.
Kāzas ir vieni no dzīves būtiskākajiem svētkiem, kad aicinām tuvākos radus un draugus. Pasākumu vadītājs Valters Krauze dalīsies savā plašajā pieredzē gan par veiksmīgām idejām, gan par kļūdām, ko pieļauj pāri, paši organizējot kāzas.

*Lai smeltos idejas par pozitīvo un skaisto, mēs Jums esam sagatavojuši spilgtāko mirkļu kāzu fotogrāfiju izstādi.

15:30-16:30 Dekorāciju plānošana pasākumiem.
Noformējums rada sajūtas. Pēdējos gados izteikti ziedi vairs ir tikai daļa no noformējuma un ar kopējām dekorācijām tiek panākts vienots efekts.
Mūsu mērķis šai lekcijai ir nevis pateikt kā jādara, bet parādīt cik plašas ir iespējas.
Mēs dalīsimies ar to, kādas ir dekorāciju iespējas Latvijā.
Pēc kādiem principiem izvēlēties dekoratoru.
*Iedvesmai - četru dekoratoru noformēti galdi svinībām.

Iegādājies biļetes jau šodien, lekcijās vietu skaits ir ierobežots. Biļešu Paradīze.