Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 8 February 2018

Diena. Kāzas pilī, restorānā vai pļavas vidū?


Šodien laikrakstā "Diena" raksts, kurā ar atšķirīgu pieredzi svinību vietas izvēlē dalās divi mūsu pāri.

"Iespēju kāzu svinību vietām ir ļoti daudz, arī ceremoniju jau vairākus gadus var rīkot teju jebkurā vietā – kā tradicionālajās iestādēs, piemēram, dzimtsarakstu nodaļās, baznīcās, tā zem klajas debess pie dabas, pilīs un tā tālāk. Arī dažādas interneta vietnes piedāvā neskaitāmas idejas kāzu stilam, krāsām, noformējumam. Pāri ir ļoti dažādi, un katrs var atrast veidu, kā īstenot savas sapņu kāzas, uzskata Kāzu Aģentūras vadītāja Dace Miezīte."


Irita un Valts kāzas svinēja pērnā gada maijā. Ceremonija notika pie Baltās kāpas Saulkrastos. «Gribējām, lai ceremonija notiek ārā. Skatoties iespējamos variantus, devāmies uz Saulkrastiem un sajutām, ka šī ir īstā vieta. Labi, ka nebija jāpulcējas liedagā, jo Saulkrastos ir skatu laukumiņš koku paēnā, tādēļ nenācās ne brist pa smiltīm, ne būvēt speciālu grīdu» stāsta Valts.

Anna un Nauris kāzas svinēja pagājušā gada augustā Mežotnes pilī. «Jau bērnībā man bija skaidrs, ka katra meitene ir princese, un, ja precēšos, tad tā būs grezna un skaista vieta, kur notiks manas kāzas. Gatavojoties precībām, kā vienu no svinību vietas variantiem apskatījām Mežotnes pili un sapratām, ka tā ir īstā vieta. Iztēlojos, kā dejosim pirmo valsi, kur sēdēsim. Gribējām, lai ir viesiem kur pārnakšņot, lai ir divu dienu svinības,» stāsta Anna.

 

Vairāk par kāzu vietas izvēli lasi 8. februāra, 2018. gada laikrakstā "Diena".

Paldies par atsaucību Iritai un Valtam, kā arī Annai un Naurim! Jau drīz ceram ieraudzīt viņu kāzu fotostāstus mūsu mājaslapā www.milestiba.lv.