Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 23 March 2015

Trīs kāzas TV3 raidījumā "Precos ar svešinieku"

Aizritējuši pirmie mirkļi TV3 raidījumam „Precos ar svešinieku” – skatoties no ekrāna otras puses, īsti nevar iedomāties, cik domu un darba ir ielikts, lai panāktu šādu noformējumu un sajūtas katrās kāzās, ko rīkojām.
Neskatoties uz to, ka pāris savā starpā netikās, un katram bija savas vēlmes – rezultāts ir brīnumains un tik atbilstošs katram no viņiem.
Skaistas ceremonijas ir iespējams uzburt arī ziemā. Zanda ar Uģi vēlējās ceremoniju ārpus telpām, kas paspilgtinātu aizraujošo notikumu un izceltu notikumu vietu – ideāls variants bija Vecrīgas viesnīcas „Gutenbergs” terase, no kuras paveras brīnumains skats uz Rīgas panorāmu, kā arī sniegotos vai lietainos laikapstākļos ir iespēja paslēpties no tiem un turpināt ceremoniju.
Laulību ceremonija ziemā uz terases ar skatu uz Vecrīgu.
Zane ar Ulvi vēlējās ceremoniju rīkot netradicionālā formā – ņemot vērā šī pāra intereses, hobijus un aizraušanās, tika izveidota neparasta vide Mežotnes pils Kupola zālē. Jāmin, ka šajā vietā norisinājās arī Zaigas un Raimonda ceremonija – klasiska un eleganta.
Mirklis pirms Ulvis pirmo reizi ieraudzīs Zani!
Laulību ceremonija Mežotnes pilī Zanei un Ulvim.
Laulību ceremonija "Mežotnes pilī" Zaigai un Raimondam.

Lai arī pāri bija dažādi un viņus vienoja vien dalība raidījumā „Precos ar svešinieku” – taču bija vēl viena kopīgā lieta – visi kā viens izvēlējās tieši zelta Schalins Ringar gredzenus, lai arī piedāvājumā ir gan sudraba, gan titāna, palādija u.c. veidi. Klasika tomēr ir un paliek klasika!


Šiem pāriem, kuri savu otru pusīti ieraudzīja savā kāzu dienā pirmo reizi, devām iespēju pabūt divatā un romantiski pabaudīt vienam otra sabiedrību jau vīra un sievas kārtā. 
Zandai un Uģim notika īpaša fotosesija Vecrīgas ielās, kuru nosaucām par "Pirmo randiņu", jo Zanda pirms kāzām tiekoties ar mums teica: "Kāzas mums būs pirmais randiņš"!

Zaiga un Raimonds vēlējās klasiskas kāzas, tāpēc arī mirklis divatā, lai sapazītos tika veidots klasiskā noformējumā.
Un kā Jums, šķiet, ko viesi darīja, kamēr jaunie pāri baudīja viens otra klātbūtni? Ieskatam pāris no aktivitātēm:
Viesiem bija iespēja rakstīt ieteikumus otrajam un trešajam randiņam, jo ko gan lai dara šajos randiņos, ja pirmais randiņš ir KĀZAS!
Ne tikai jaunais pāris viens otru nepazīst, arī viesiem viss ir jauns, tāpēc aizraujoša bija spēle "Uzmini Kurš?"
Vakara daļa pēc skaistās un elegantās ceremonijas – protams, izvērtās jautra, aktīva un emocijām bagāta – īpašs paldies muzikālajai apvienībai „Tutti-Frutti”, kuri muzicēja Zaigas un Raimonda kāzās un  Andrim Kivičam ar grupu "Zelta Mustangs", kuri muzicēja Zandas un Uģa kāzās.
Mūziķu grupa "Tutti Frutti"
Andris Kivičš ar grupu
Paldies Jānis Konons par visu šo trīs kāzu iemūžināšanu!
Vairāk par šīm trīs kāzām, lasi manos nākamajos bloga ierakstos, kā arī skaties raidījumu tvplay.lv.