Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 13 March 2015

Precos ar svešinieku

Katras kāzas, kuras rīkojam, ir kā pirmās un vienīgās – taču šoreiz pāri, kuri nāca pie mums, bija pavisam īpaši ar to – ka plānošanas posmā tie viens ar otru netikās – un kāzu diena bija tas maģiskais mirklis, kad viens otru pirmo reizi ieraudzīja!
TV3 šovā „Precos ar svešinieku” mums bija tas gods jaunajiem pāriem rīkot kāzas un plānot visu kāzu dienu – ziniet, tas tomēr ir sarežģīti – nedrīkstējām izpaust nekādu informāciju par otru cilvēku, ne minēt viņa vārdu, ne izskatu, ne raksturu – pilnīgi neko. Bija jau mums tādi atsevišķi, zinātkāri pāri – kuri mēģināja „izdabūt” no mums informāciju – bet mēs varonīgi turējāmies pretī J
Sarežģītākā daļa bija saskaņošana – pārsvarā, nākot uz tikšanām par kāzu dienas plānošanu, pāri nāk divatā un tad ir viegli saprast, kas kuram patīk, un kā panāk zelta vidusceļu, lai būtu apmierinātas abu pušu vēlmes – šajā gadījumā katrs nāca ar savām vēlmēm un ierosinājumiem un zelta vidusceļš bija jāatrod mums. Vēlreiz pārliecinājāmies cik vērtīgi ir pārim veidot savu kāzu dienu kopīgi!
Mūsu komandai arī šis izaicinājums izdevās  lieliski!

Par to, kā plānojām kāzas - skatāties raidījuma pirmajā sērijā: http://www.tvplay.lv/parraides/precos-ar-svesinieku