Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 11 August 2014

Evita un Māris


Kopš mūsu kāzām ir pagājis jau vairāk nekā gads, noslinkojām un atsauksmes neuzrakstījām, bet tas nenozīmē, ka mums kāzas nepatika. Mēs esam pāris, ka savas emocijas patur sevī, bet šogad redzot kā mūsu draugi (kuriem bijām vedēji), kas pēc mūs ieteikuma devās pie Daces, pēc kāzām staro un ar sajūsmu visiem stāsta cik tas bija kolosāli sapratu, ka arī mums ir jāpadalās.
Sākotnēji bija doma, pašiem saplānot visu. Sākot likt kāzu dienas, plānu, uz lapas sapratu, ka aizņemtības dēļ, nespēsim sev saorganizēt tādas kāzas, kā vēlamies. Un kāzās vēlējāmies baudīt dienu, nevis miegainiem gaidīt tās noslēgumu. Pierunāju vīru aiziet aprunāties ar kāzu rīkotājiem. No draugiem biju dzirdējusi dažādas atsauksmes par dažādiem rīkotājiem. Par citiem labas par citiem ne tik labas. Par Daci bija tikai tās labākās atsauksmes, tādēļ sazinājos ar Daci un jau drīz vien tikāmies.
Kāzu dienā bija daudz patīkamu pārsteigumu un pats galvenais nevajadzēja satraukties neparko. Ļoti labi bija tas, ka nezinājām, kas mūs kurā brīdī sagaida. Dodoties uz ģērbšanās vietu un, ieraugot, kā starp ābelēm ierīkota vide tā, vien gribējās raudāt. Likās, ka aģentūra pat parūpējusies par to, lai ābeles izplauktu, jo iepriekšējā vakarā tās vēl bija pumpuriņos. Joprojām ar vīru parunājam MŪSU DIENAS notikumus un uz mūsu datora ekrāna saudzētājiem stāv bildes no šīs burvīgās dienas.
Visu šo skaisto notikumu iespaidā laikam no Daces un komandas nespējam atvadīties. Gada jubilejā griezāmies aģentūrā. Un šobrīd jau būs otrās kāzas, kurās kā vedēji meklēsim padomu Kāzu Aģentūrā.
Paldies

Evita un Māris 18. maijs 2013g.


Vairāk fotogrāfijas bloga ierakstos: 
Spoguļu izmantošana kāzu noformējumā.
Saldumu galda noformējums.
Vedējmātes tērps pieskaņots kāzu krāsai.
Kāzu torte - kūciņtorte.