Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 14 June 2013

Līgavas māsām jā vai nē!

Ja romantiskajā filmā ir līgavas māsas, tad vienmēr tiek "apsmaidīts" par līgavas vēlmi, lai draudzenes būtu ar pēc iespējas neitrālāku krāsu un neglītāku fasonu tērpiem. Filma "27 kleitas" tam ir kā spilgtākais piemērs, kur var apskatīt 27 līgavas māsu kleitas.
Filma "27 kleitas
     Lai gan Latvijā līgavas māsas nav tik populāras kā citur pasaulē, viens ir skaidrs. Būt par līgavas māsu ir liels gods un jaunajam pārim līgavas māsas ir liels atbalsts. Mums prieks par tām līgavām, kuras nebaidās veselīgas konkurences un īpaši piedomā pie savu līgavas māsu tērpiem.
Ineses & Armanda līgavas māsas vienotos violetos toņos. Fotogrāfe Ilze Kalniņa.
 Ineses un Armanda līgavas māsām kleitas tika pasūtītas no vienādiem audumiem un katrai ar piemērotāko fasonu. Orģināls risinājums, kurš sagādāja gan vizuālu baudījumu, gan priecēja pašas tērpu nēsātājas. Inese stāsta: "Toreiz mēs izvēlējāmies divus audumus - pirmo lillā, kas kleitām gāja kā pamats un līgavaiņa brāļiem šlipsēm un vēl raibais audums kā otrais, kurš katrai kleitai savādāk tika piekombinēts klāt. Fasonu domāja dizaineris Mārtiņš Pūpols, kura vadībā tika izstrādāta mana kāzu kleita. Līgavas māsu kleitas to tapšanas procesā es redzēju. Kā es gāju mērīt kāzu kleitu, vienmēr apskatīju arī meiteņu kleitas :) ".
Ineses un Armanda līgavas māsu kleitas katrai ar atšķirīgu dizainu no vienādiem audumiem. Fotogrāfe Ilze Kalniņa.
Jana & Vilis savas līgavas māsas ietērpa koši dzeltenās kleitās. Fotogrāfs Rolfs Vediņš

 Jana un Vilis ir skaists pāris, kurš nebaidījās pretēji filmās redzētajiem bezkrāsu tērpiem, savām līgavas māsām atļaut tērpties skaistās, koši dzeltenās kleitās ar sarkanu akcentu.


Janai un Vilim līgavas māsas laimīgas lidoja kā tauriņi jusdamās īpašas skaistajās kleitās! Fotogrāfs Rolfs Vendiņš.
  Līgavas māsas ir atbalsts jaunajam pārim, cilvēki kam uzticēt kādus mazākus pienākumus kāzu dienā.  Tādēļ vēlamies Jūs iedrošināt ļaut līgavas māsām būt krāsainām un skaistām! Tas tiešām ir tā vērts!
Evitai & Mārim līgavas māsas bija tērptas atbilstoši kāzu krāsai- violetos toņos. Fotogrāfs Kaspars Filips Dobrovoļskis

Mans personīgais medus piliens vēl bez skaistām līgavas māsām ir Ivitas un Saša kāzās orģinālie draugu tērpi. Par šīm kāzām vairāk var lasīt Ivita un Aleksandrs.
Mirklis pēc jautrākās laulību ceremonojas aģentūras vēsturē.