Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 5 June 2013

Kūciņtorte- kāzu torte!

Viesmīlim varētu būt interesants šis atbildīgais brīdis :) Skaista kāzu torte!

Ir sācies karstākais kāzu laiks. Jaunie pāri steidz plānot savu lielo dienu un ir tikai pašsaprotami, ka viņi vēlas, lai kāzu dienā vis būtu tik skaisti cik vien iespējams! Lielai daļai jauno pāru galvassāpes sagādā pareizo lēmumu pieņemšana. Kādu kleitu izvēlēties līgavai? Vai svinības rīkot muižā vai varbūt pilī? Vai kāzu dienā nelīs lietus? Kādu kāzu torti pasūtīt? Šie un vēl milzum daudz būtisku jautājumu nodarbina topošos pārus.
  Tādēļ esam nolēmuši iepriecināt Jūs ar gardām ziņām. Zinot, cik atbildīgs brīdis ir īstās kāzu kūkas izvēlēšanās, veicām nelielu pētījumu, lai noskaidrotu aktuālākos jautājumus. 
Pils atmosfērais cienīga kūciņtorte. Ruslana un Ļenas kāzas ar vairāk kā 90 viesiem. Svinīga kāzu torte.

 Šī brīža svarīgākā aktualitāte ir kāzu kūciņtortes. Pavisam oriģināls kāzu kūkas risinājums, kas ir ne tikai elegants un skaists katrā detaļā, bet arī praktiski ērts un tīkams kā viesiem tā jaunajam pārim. 
Sanitas un Jāņa kāzās zaļais akcents bija ne tikai noformējumā, bet arī kāzu tortē.
 Vaicājām vairākiem ražotājiem (18 konditorejām) par iespēju pasūtīt kāzās kūciņtorti. Jāsecina, ka kūciņtortes nav ierasts pasūtījums, jo liela daļa ražotāju piedāvā tikai tradicionālas kāzu tortes, vai arī ja kūciņtortes tiek piedāvātas tad informācija ir pārāk garda, lai ar to dalītos. 
Līvas un Gunta kāzām torte tapa "Kūkotavā". Kāzu torte ar zaļiem akcentiem.
Paldies konditorejām ‘’Vecrīga’’, ‘’Kore’’, ‘’Kūkotava’’, ‘’Īve’’,"Tea and Coffee garden" ''Sala'' un "Fēliksa Konditoreja" par sniegto informāciju kūciņtoršu sakarā. Ja vien mēs nestrādātu "Kāzu Aģentūrā" un nebūtu jau 10 gadus ilga sadarbība ar konditori, kur gatavo gandrīz visas mūsu kāzu tortes, tad mēs noteikti dotos uz kādu no šīm konditorejām. Uzskaitītās konditorejas bija atsaucīgas un noteikti Jums varēs piedāvāt arī kūkas degustāciju, lai Jūsu kāzu kulminācijas brīdis būtu īpaši salds un Jūs raksturojošs.
Apkopojot informāciju jāsecina, ka cenas konditoreju starpā ir tikai nedaudz atšķirīgas. Jāņem vērā, ka kūka arī jānogādā svinību vietā un tai ir nepieciešams speciāls statīvs un atbilstoša temperatūra. Cenas ir ļoti dažādas, kopējās izmaksas kāzu kūciņtortei 60 personām var svārstīties no 97 Ls līdz pat 241 Ls. Cena nosaka vairāki faktori:
- Izvēlētās konditorejas zīmola atpazīstamība;
- Mazo kūciņu smagums 50-100 grami;
- Augšējās kūciņas izmērs;
- Katras kūciņas noformējuma sarežģītības pakāpe;
- Pilsēta, kurā atrodas konditoreja (zemāko cenu piedāvāja konditoreja no Ērgļiem);
- Statīva noma;
- Transporta izmaksas tortes piegādei.
Mūsu īpašā pāra K&K kāzām! Kāzu torte ar brūniem akcentiem.
Prasot par iecienītāko piedāvājumu konditorejas atklāj, ka katrai no tām ir cita īpašā un klientu pieprasītākā kūka.
Lai Jums izdodas atrast savu kūku!