Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 31 July 2013

Spogulīt, spogulīt saki man tā, kuras ir visskaistākās kāzas pasaulē?


Ekskluzīvs akcents kāzās – spogulis. Spogulis ir ekskluzīvs akcents, kas veido neierastu kāzu noformējumu. Kā aksesuārs tas kāzās tiek izmantots jau sen, tomēr Latvijā tie pēdējos gados visbiežāk tiek izmantoti tikai galda noformējumā. Spoguļi Jūsu kāzām piešķirs maģisku burvību. Apskatīsim, kā iespējams spoguļus izmantot kāzās:

  • Līgavas pucēšanās no rīta. Pavisam nesen mūsu organizētajās kāzās Evitai un Mārim tika izmantota šī lieliskā ideja. Ābeļdārzā tika iekārtots interjers, izmantojot baltu kumodi, skaistu krēslu, audumus un trīs vienādus baltus spoguļus. 
Evita & Māris spoguļu dekorācijas pie līgavas pucēšanās ābeļdārzā.
Evita & Māris spoguļu dekorācijas pie līgavas pucēšanās ābeļdārzā.
  • Ielūgumos. Šobrīd arī Latvijā ir iespējams pasūtīt kāzu ielūgumus uz romantiskiem spogulīšiem. Fotogrāfe un dizainere Oksana Solnceva stāsta: „Saņemot ielūgumu, cilvēks redz spogulī sevi un lasa uz tā gravētu uzrakstu - Tu esi pats galvenais viesis mūsu svētkos. Bez tevis svētki nebūs tik krāšņi.
    Pielikumā pie spoguļa ir arī kartiņa, uz kuras ir uzrakstiņš, kuru var izlasīt, tikai turot pret spoguli (mazais interaktīvs, lai uzzinātu svinību vietu).
    Fotogrāfes un dizaineres Oksanas Solncevas darinātie ielūgumi
    Jaunā pāra galda noformējums. 2012.gada vasarā Ievas un Jāņa kāzās, veidojot netradicionālu noformējumu, spoguli izmantojām galda noformējumā. Viss skaistums dubultā un Jūs redzat sevi- laimīgāku kā jebkad, kopā ar savu mīļoto!
  •  Viesu galda noformējums. Ir daudz un dažādi veidi, kā spoguli izmantot galda noformējumā. Visbiežāk kā pamatni uz kuras uzliek svecītes un vāzes ar ziediem. Spogulis atstaro sveču gaismu un vizuāli dubulto ziedu daudzumu. Neliels akcents, kas veido galda noformējumu svinīgāku.
Nadjas un Saša kāzas. Vairāk skatīt šeit.
Ievas un Jāņa kāzu viesu galda noformējums.
  • Tortes statīvs. Ja kāzas plānotas ar nelielu viesu skaitu, un torte attiecīgi arī ir neliela, tad skaistu, vizuāli krāšņāku efektu var panākt ar tortes spoguļstatīvu. Tas ir aktuāli, jo arvien vairāk jauno pāru izvēlas svinēt kāzas nelielā tuvāko radu un draugu loka, taču joprojām vēlas greznu kāzu torti. 
  • Viesu izvietojums pie galda.
  • Numuri uz apaļajiem galdiem.
  • Telpas un vides dekorācijā.



  • Laulību ceremonijas dekorējumā.

  • Saldumu galda dekorējumā. Spogulis atspoguļos telpas greznumu un saldumgalda noformējumu. Mēs šogad šo veidu telpas noformēšanā izmantojām pirmo reizi.
    Evitas un Māra kāzas 18.maijs 2013.
Evitas un Māra kāzas 18.maijs 2013

  • Sienā aiz Jaunā pāra sēdvietām

Un šie ir tikai daži veidi kā Jūsu kāzas padarīt skaistākas ar tik vienkāršu, bet tai pašā laikā neierastu lietu kā spogulis. Ir tikai jāļauj vaļu fantāzijām!


Rakstā izmantotas fotogrāfijas no Justīnes Jukumsones Jukumnieces, Kaspara Dobrovoļska, Oksanas Solncevas, kā arī no interneta resursiem.