Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 29 August 2019

... daudz pateicības un mīlestības...

2019. gada sezona vēl turpinās ar septembra un oktobra kāzām, kā arī ar oktobra izstādi 2020,2021 un 2022. gada pāriem.

Manī ir ārkārtīgi daudz pateicības un mīlestības gan pret pāriem, kuri ļāvuši piedzīvot šo īpašo pavasari un vasaru, gan pret sadarbības partneriem. Ir vietas, kur vēlos atgriezties, ir vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, dekoratori, bārmeņi, viesmīļi, svinību vietu vadītājas, asistenti un citi kolēģi, ar kuriem kopā jūtos tik laimīga, jo viņi ir ne tikai izcili profesionāļi, bet arī cilvēki, kuri izstaro laimi, mieru un mīlestību.
 
Super ātrs selfijs kāzu dienā.
Un viesi! Šogad pirmais gads, kad kāzās strādā par vakara vadītāju palīgu, mana meita Katrīna (14g.). Kad viņai jautā, kas viņai visvairāk patīk kāzās, atbilde ir VIESI! Viesi esot tik sirsnīgi, draudzīgi, atsaucīgi un ar viņiem esot interesanti runāt.

Ik dienu domās kādiem citiem sūtu mīļus sveicienus, sauli un patīkamo mirkļu atmiņas. Tāds koncentrēts dvēseles skaistums, kāds redzams kāzās ir netveramākais, ko dzīvē var vēlēties. Edgars, kurš raudāja gan ceremonijā, gan mičošanā, dienas pavadone Liene, kura dejojot aiz laimes lēca līdz debesīm, līgavas draudzene, ar kuru vienā brīdī fotosesijā sākām dejot un tā es varētu turpināt un turpināt.

Paldies, Jums, tūkstoškārt – mīļie pāri, viņu tuvākās kontaktpersonas, viesi, sadarbības partneri un kolēģi. Es dziļi noliecu galvu, Jūsu spējā izbaudīt svētkus un darbu, būt 100% klātesošiem mums katram tik svarīgajā dienā. Paldies sadarbības partneriem par atsaucību nestandarta ideju risināšanā, par kopīgu augšanu veidojot kāzas ar vien īpašākas.

Pēc iespējām un pāru atļaujām publicēt kāzu fotogrāfijas/video – es apsolos šogad censties nopublicēt visus Paldies, kuri manī ir sakrājušies sadarbības partneriem un kolēģiem.

Mīlestībā,
Dace