Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 29 May 2018

Delfi: Lai kalpotu vēl ilgi: kā kopt saderināšanas un laulības gredzenus



Laulības un saderināšanās gredzeni nav parastas rotas – tie simbolizē mīlestību, tāpēc kopjami ar īpašu rūpību. Lai tie kalpotu ilgi un izskatītos kā jauni pat pēc vairākiem nēsāšanas gadiem, tie regulāri jātīra, reizēm jānoņem no pirksta, kā arī nevajadzētu aizrauties ar lieluma maiņām.

"Kāzu aģentūras" pārstāve Dace Miezīte stāsta, ka reiz satikusi pāri, kuri pirms dažiem mēnešiem bija apprecējušies. "Kad viņi rādīja savus laulību gredzenus, mani pārsteidza, ka sievas gredzens izskatījās pilnīgi jauns, kamēr vīrieša gredzens bija pavisam nobružājies. Aprunājoties atklājās, ka sieva pievērš īpašu uzmanību jaunās rotaslietas kopšanai, kamēr vīrs dara visus vīriešu darbus, pat nenoņemot gredzenu no pirksta."


Lai gredzeni kalpotu vēl ilgi:
  • Izvairies no ķimikāliju nokļūšanas uz gredzena. 
  • Tīri gredzenus.
  • Laiku pa laikam noņem tos.
  • Glabā drošā vietā.
  • Nemaini gredzena izmēru pārāk bieži.

Ja vēlaties, lai organizējam Jūsu kāzas, vai arī Jums iepatikušies "Schalins"gredzeni, piesakieties pie mums uz tikšanos, zvanot:  +371 27531155. Ar pāriem, kuri nedzīvo Latvijā,  tiekamies Skype. Ja vēlaties, lai esam Jūsu kāzu organizatori, rakstiet: milestiba@milestiba.lv un tiekamies Skype!

Aicinām uz pasākumiem "Kāzu Aģentūra" ietvaros Maijā un Jūnijā: Lekcijas, atvērtās durvju dienas un diskusiju vakari pāriem, kuri plāno kāzas, kā arī vedējiem.