Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 3 October 2017

4 video stāsti no Darjas un Maxima kāzām

Pirms diviem mēnešiem nosvinējām skaistas, elegantas un jautras Darjas un Maxima kāzas. Kad plānojām kāzas, sapratām, ka viņu vēlme fotosesijai pie jūras neiekļaujas kāzu dienas plānā. Ņemot vērā, ka pirms kāzu filmēšana, tāpat kā pirms kāzu fotosesija ir ieteicama, mēs radījām pirms kāzu mīlas stāstu pie jūras, ar kuru vakariņām uz mirkli tika piešķirta īpaša romantika. Šo video noteikti ir jāskatās ar skaņu.
Kāzu naktī īpašs pārsteigums viesiem un Jaunajam pārim bija kāzu dienas video, kurš mičošanu veidoja mūsdienīgāku, romantiskāku un personīgāku. Tas ietver mirkļus no pucēšanās, satikšanās, laulību ceremonijas un kāzu fotosesijas.
Pēc kāzām video tika pārveidots, papildināts un noslīpēts, kā arī izmeklēta dziesma.
Kāzu diena ir kā viens mirklis un tik daudz līgavas Jums teikts, ka daudz ko neatceras. Tāpēc pilnā kāzu filma ir neatsverama mājas videokolekcijas sastāvdaļa.
Kāzas bija tik piepildītas ar notikumiem, emocijām, skaistumu, ka kopumā kāzu filma ir garāka par 3 stundām. Šeit kāzu filmas montētājs ir centies 11 minūtēs iekļaut pārim īpašākos brīžus.
Darjas un Maxima atsauksmi varat lasīt šeit "Daria + Maxim Tokar", savukārt stāstam tuvākajās dienās būs foto stāsta turpinājums. Uz tikšanos šeit blogā.