Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 27 September 2017

Kāzu saldumu galds


Jau vairākus gadus saldumgaldi kāzās ir kā patīkama ekstra svinībās. Saldumu galdam kāzās ir divas funkcijas:
  1. Viesi, papildus kāzu kūkai, visu kāzu pēcpusdienu, vakaru un nakti var baudīt saldumus atsevišķā zonā. Būtiski, lai kāzu saldumos būtu apvienotas divas īpašības - tie būtu garšīgi un izskatītos skaisti.
  2. Skaisti dekorēts saldumu galds papildus kalpo arī kā telpu noformējums. Reizēm telpa ir pārāk liela un prasās vienu sienu aizpildīt, reizēm telpa, caur kuru iet uz deju zāli, ir tukša un tai nav savas funkcijas. Cik vietu, tik dažādas iespējas saldumu galda novietojumam.

Hannah un Aivars kāzu saldumu galds. Fotogrāfs Mārcis Baltskars.
Saldumu galds var tikt apvienots ar fotosienu. Madaras un Jāņa kāzās viesi aktīvi gan fotografējās, gan cienājās ar saldumiem. Vienlaicīgi tas aizpildīja apaļo zāli, jo kāzu dekorācijas bija orientētas uz ceremoniju un svinību zālē.
Šis ir viens no pirmajiem "Kāzu Aģentūras" saldumu galdiem Madaras un Jāņa kāzās.
Svarīga ir pieredze, plānojot saldumu daudzumu. Ja kāzas ir trīs dienas, saldumus var iepānot daudz, jo visu, kas paliks pāri pirmajā dienā, varēs pasniegt otrajā dienā. Savukārt, ja kāzas ir bez nakšņošanas, tad saldumus jāpieplāno mazāk.
2016.gada augustā Agritas un Jāņa kāzās saldumu galdu vēl krāšņāku veidoja izvēlētā kāzu krāsa. Šajā saldumu galdā bija gan mūsdienīgie makarūni, gan vecmammas vafeles.
Agritas un Jāņa kāzas. Fotogrāfs Mārtiņš Plūme.
Būtiski ir apvienot svinību vietas stilu ar kāzu noformējumu. Sintijas un Renāra kāzas notika lauku mājā "Lantus". Saldumu un augļu galds, tika veidots atbilstoši svinību vietas zāles stilam.
Sintijas un Renāra kāzas. Fotogrāfe Brigita Sergejeva.
Mīļie, lai jums salda dzīve! Kā vēl lutināt savus viesus, stāstīšu jums kāzu lekcijās 15.oktobrī (informācija šeit: Lekcijas un Izstāde "Mīlestība"), vai arī esat laipni aicināt uz tikšanos klātienē, ja vēlaties mūs par saviem kāzu organizatoriem. Zvaniet, lai norunātu tikšanos: +371 27531155.