Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 4 November 2015

Konsultācija pie kāzu organizatora

Šodien saņēmu jauku e-pastu pēc 2h kāzu konsultācijas:

Sveika!

Paaaaldies par šīsdienas konsultāciju! Droši vien jau, ka Tu pati to zini, bet Tu esi kāzu Dievs:) (ceru, ka nekas,ka “Tu”) 

Ar cieņu,
Aiva

Zemāk senāks ieraksts par konsultācijām:

SIA Kāzu Aģentūra savā 13 gadu darbības laikā ir organizējusi vairāk kā 600 kāzu – gan tradicionālas, gan netradicionālas – viss atkarīgs, kādas kāzas vēlas jaunie pāri.

Atsauksme no klientiem par mūsu konsultāciju:
”Paldies kāzu aģentūrai par sadarbību. Vienmēr, kad dodamies uz konsultāciju, zinām, ka aģentūrā sagaidīs smaidoši un laipni cilvēki, par kuriem var teikt, ka tie ir cilvēki īstajā vietā. Kad māsa mūs lūdza par vedējiem, satraucāmies, vai spēsim viņiem kāzu dienā sagādāt patīkamas emocijas un pārsteigumus. Pēc divām tikšanās reizēm ar Daci sapratām, ka tas nemaz nav sarežģīti. Galvenais mums kā vedējiem ir pazīt jauno pāri, zināt, ko viņi vēlas un tad no visa tā, ko Dace iesaka, paņemt to, kas ir piemērotākais. Arī pēc vizītēm Dace atbild uz neskaidrajiem jautājumiem, kā arī pastāsta, kur labāk iegādāties vai nomāt inventāru.
Paldies!”

Ir reizes, kad pāris vēlas savas kāzas rīkot paši – taču trūkst pieredzes, vai dažreiz arī  informācijas šāda pasākuma rīkošanā. Kāzu Aģentūra piedāvā konsultācijas pakalpojumus, lai ievirzītu pāri  virzienā, kurā darboties, ieteiktu oriģinālas un atbilstošas idejas jau izstrādātam scenārijam vai dienas plānam, kā arī dalītos pieredzē un padomos, lai pāra kāzu diena būtu pārdomāta. Šādu konsultāciju sniedzam arī vedējiem, kuri vēlas pārsteigt jauno pāri ar nebijušām idejām un īpašu atmosfēru kāzu dienā.


Kāzu konsultāciju pakalpojumu izmanto:

  • Jaunie pāri, kuriem nav skaidrs ar ko pašiem sākt kāzu organizēšanu;
  • Jaunie pāri, kuri vēlas, lai speciālists izskata viņu izdarītos pirms kāzu darbus;
  • Jaunie pāri, kuriem ir viens vai vairāki aktuāli jautājumi, kur nepieciešams speciālista padoms.
  • Vedēji, kuri vēlas, lai viņu sagatavoto kāzu scenāriju pārbauda kāzu plānotājs;
  • Vedēji, kuriem konkrētam kāzu posmam trūkst oriģinālu ideju;
  • Vedēji, kuriem nepieciešams padoms jebkurā kāzu plānošanas stadijā. 
  • Mammas, kuras palīdz rīkot kāzas bērniem, kuri nedzīvo Latvijā.

Konsultācijas ir ļoti dažādas, piemēram: mazas kāzas, kur vienas konsultācijas laikā tiek izstāstīts redzējums un ieteikumi kāzu dienai. Līgava pēc kāzām nāca ar lielu ziedu pušķi, jo teica, ka pilnīgi visu, ko 2h aktīvi pierakstījusi no manis stāstītā ir izmantojusi kāzās un tās bijušas īpašas un beigās sajūta nav bijusi kā mazās kāzās, bet kā īstās lielās kāzās, jo viesiem tā paticies, ka svinējuši jautri un ilgi!
Vēl piemērs: Pāris, kuram ir redzējums, kādu vēlas dienu, bet nav skaidrs, kā to nosvinēt. Konsultācijas laikā izrunājām trīs dažādus kāzu svinēšanas veidus viņu variantam, kāds katram veidam būtu aptuvenais budžets, kādi katram veidam ir plusi un mīnusi. Pāris varēja tālāk paši rīkot kāzas, esot pārliecināti, ka viņu izvēle tagad ir pamatota.

Konsultācija iepriekš jāpiesaka zvanot  +371 27531155 vai rakstot e-pastu milestiba@milestiba.lv, norādot, kādā jautājumā vēlaties speciālista padomu. Pirms konsultācijas speciālists vēlēsies ar Jums sazināties un izrunāt aktuālos jautājums jau pirms tikšanās. Konsultācijas ilgums divas stundas. Klientiem, kuri nedzīvo Latvijā, konsultācijas notiek Skype.