Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 30 September 2015

Laulību gredzenu TOP 5


Izvēlēties un iegādāties laulības gredzenus ir atbildīgs lēmums, jo tā ir rotaslieta, kuru ir paredzēts ik dienas valkāt, kā mūžīgās mīlestības simbolu.
Zelts vēl joprojām ir pamata izvēle, tomēr esam pamanījuši, ka arī titāna gredzeni mums tiek pasūtīti ik mēnesi.
1. Vieta 2015. gada laulību gredzenu izvēlē:
Visbiežāk jaunie pāri izvēlas Schalins Ringar klasisko gredzenu kolekciju Romanc. Svarīgu lomu spēlē arī zelta krāsa, pieprasīts ir, gan dzeltenais, gan rozā zelts, gan  dažādi matējuma veidi.

478.08€ 14 karātu zelts;  865.11 Eur 18karātu zelts; 489.47 Eur 14 karātu zelts
2.vieta. Jaunie pāri, kuri vēlas gredzenu ar balto un dzelteno vai sarkano zeltu, izvēlas Schalins Ringar Europa kolekciju.

673.02 Eur 14 karātu zelts;  883.60 Eur 18 karātu zelts; 673.02 Eur 14 karātu zelts



3.vieta. Šogad Titāna gredzeni ir nostiprinājušies laulību gredzenu topā un ierindojas trešo pieprasītāko gredzenu sarakstā. Titāna gredzenu priekšrocības: tie ir vieglāki, izturīgāki un lētāki. Svarīgākais, ka titāna, kā arī pallādija, gredzeni ir pretalerģiski un piemēroti jūtīgas, alerģiskas ādas īpašniekiem, jo atšķirībā no zelta, tie nesatur niķeli. 
84 Eur; 84 Eur, 157 Eur
4.vieta. Classic kolekcijā pieprasītākie ir četrus un piecus milimetrus plati gredzeni dažādās formās.
 5.vieta. Līgavas izvēlas laulības gredzenu, rotātu ar briljantu vai vairākiem briljantiem. Briljants vienmēr ir simbolizējis mūžīgo mīlestību, stiprību un grāciju. Schalins Ringar Passion kolekcija, gredzeni ar briljantiem, ir piektā pieprasītākā gredzenu kolekcija 2015. gadā.

Laulību gredzenu piedāvājums ar vien attīstās, radot jaunus gredzenu modeļus dažādām personībām no dažādiem materiāliem, zelta, sudraba, titāna un pallādija. Pats svarīgākais, lai gredzens atbilstu nēsātāja personībai un ikdienas paradumiem, tad tas radīs prieku un kalpos ilgi. 

Nāc uz kāzu pakalpojumu izstādi “Mīlestība”- 11. oktobrī Dizaina Fabrikā un iespējams, atradīsi savu īpašo gredzenu!

Biļetes uz kāzu pakalpojumu uzstādi „Mīlestība” iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu paradīzes kasē .