Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 17 July 2015

Jauna ziņa!

Sveiks, mīļais bloga lasītāj!

Tik sen neesmu rakstījusi jaunu ierakstu, un reizēm braucot nakts stundās no kāzām, iedomājos, ka ir tik daudz skaitu fotogrāfiju, notikumu, ieteikumu - tomēr nesanāk tos ierakstīt un publicēt.

Protams, ka vasarā prioritātes ir pašas kāzas un blogs paliek novārtā. Tomēr īsam mazam ierakstam: Esmu ļoti, ļoti laimīga, ka tieku lutināta ar tik jaukiem, mīļiem, sirsnīgiem, mērķtiecīgiem, pozitīviem, sirds gudriem, talantīgiem un visbeidzot mīlošiem pāriem! Dienas un  naktis skrien tik ātri un tajās ir tik daudz smaidu un prieka.


Viens jauns būtisks novērojums: pāris stāstīja, kā fotogrāfe viņiem ieteikusi fotografēšanos ar viesiem veikt nevis pie brīvdabas ceremonijas vietas, bet citā skaistā vietā. Un te es kārtējo reizi sapratu, ka tas nekas, ka mums gandrīz katru dienu četrus mēnešus ir īpašas un skaistas ceremonijas - šiem pāriem tā ir vienīgā un īpašā. Tāpēc pati katras kāzas pavadu, kā vienīgās un baudu katru to minūti!

Rūgts! :)
Dace

P.S. Un ja nu kādam Pozitīvo kāzu blogā ir par daudz saules šodien, atvainojiet, vakar, aizvakar un iepriekšējā nedēļā tik daudz prieka noķēru, ka lidoju...!!!