Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 24 September 2013

Lāsma un Artūrs.

 Ja garastāvokli sāk ietekmēt rudens lietus, tad atliek vien atsaukt atmiņā Lāsmas un Artūra kāzas 03.08.2013. un smaids sejā būs garantēts! Tādas sajūtas mums- aģentūras darbiniekiem ir vēl aizvien, domājot par šīm lieliskajām kāzām.
Pāris dienas pirms kāzām līgavainis bija tik mierīgs, ka pat mums tas šķita dīvaini! Artūrs tik smējās un teica viss būs forši!
Ziniet, Artūram bija taisnība!
Šīs noteikti bija no tām kāzām kurās mums gribās teikt paldies. Svētki aģentūras komandai. Tā vien šķita ka pāris un tā viesi tvēra ikkatru sekundi un ar patiesu prieku metās iekšā visās mūsu trakajās idejās!
Jau pēc laulību ceremonijas viesi un Jaunais pāris smiekliem skanot fotogrāfējās ar mūsu jaunajiem  foto mākonīšiem un citiem rekvizītiem, parādot izcilas modeļiem cienīgas spējas.
Šī jautrība nebeidzās arī tad kad pāris devās romantiskajā izbraucienā. Brīžos starp dzirkstošiem acu skatieniem un kvēliem skūpstiem pāris pamanijās arī iztrakoties un gardi izsmieties.
Jaunais pāris ar vedējiem basām kājām trako pa ūdeni.
Jaunā pāra šoferītis grib nolaupīt skaisto līgaviņu!
Bet līgavainis to nepieļaus...
Līgaviņa tiek atgūta efektīvām metodēm :)
 


Priekā!
Tikmēr viesi gaidot Jauno pāri laiku lieki netērēja, fotogrāfe tik tikko spēja iemūžināt visas viesu aktivitātes.
Viesi tikuši klāt mūsu mīlas fotovidei kļuva gluži vai traki. Lūk neliels ieskats..
Ne Red bull bet mīlestība ceļ spārnos!
Vakara pieprasītākais puisis :)
Bet kad vēderi pilni pie galdiem netiek sēdēts ne minūti ilgāk un jautrā kompānija turpina līksmot tā ka smiekli skan visā Nītaurē!
Aģentūras darbiniekiem lielākā balva ir patiesi laimīgs Jaunais pāris un viesi. Lāsmas un Artūra kāzās brīžiem pat aizmirsās ka strādājam, jo svinētāju prieks bija tieši tik liels, lai arī mēs justos kā svētkos!
Tādēļ sakām milzīgu paldies Jums Lāsma un Artūr, par to ka Jūs un jūsu viesi mums sagādājāt neaizmirstami skaistus svētkus!
P.S. Mājas lapā ieliksim "smukumbildes" :).