Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 18 September 2013

2013. gada kāzu kleitu ziemas aktualitātes

 Kāzas ziemā? Kādu kāzu kleitu izvēlēties?
winter wedding ideas
Lai gan šogad kāzu kleitu modē ir viss, kas nav balts- pasteļtoņi un spilgtās krāsas, turklāt garumā, kas nedaudz zem ceļiem,  mums vēl aizvien nav izdevies satikt līgavu, kas vēlētos sekot 2013. gada kāzu 'tērpu modei. Tādēļ sākām interesēties, kāpēc tā?
Un tad mēs sapratām. Atbilde ir pavisam vienkārša, jo tradicionāla izskata kāzu kleitas pavisam noteikti padara līgavu īpašāku gan acu skatieniem, gan noskaņai! Tāpēc mēs paliekam uzticīgi tradīcijām un priecājamies par garu un baltu līgavas kleitu tendencēm un mūsu apburošajām līgavām tajās.
Lāsma un Artūrs- kāzas šī gada augustā.
 Tā kā vasara ir pagājusi un dienas kļūst arvien vēsākas, tad īpašu uzmanību pievērsām ziemas kāzu kleitu un aksesuāru tendencēm. Lai gan baltas, tās tomēr nedaudz pieskaras maigiem tikko manāmiem pasteļtoņiem.
Galvenokārt atšķirība ir nevis kleitās, lai gan arī kleitas ziemas sezonai nav tik atkailinātas un bieži tām ir garas piedurknes, bet gan pārējās detaļās. Piemērots mētelis vai apmetnis un apavi ir svarīgākās ziemas kāzu apģērbu detaļas.
Kāzu kleitām šogad nepārprotami topā ir mežģīnes. Mežģīnes, kas dekorē visu kleitu, vai arī tikai kādu tās daļu. Tāpat aktuāls ir mirdzums, kas panākts ar izšuvumu palīdzību, tie īpaši izceļ līgavu tumšajās ziemas pēcpusdienās.
 Lai nu kā, mēs ticam, ka nevienai līgavai kāzu dienā nav jāuztraucas par aukstumu, jo mīlestība sasildīs neraugoties pat uz vislielāko salu!