Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 28 March 2013

Ziedot.lv sociālā uzņēmuma radošā komanda piedāvā...

Organizējot savas kāzas, atsevišķās pozīcijās, piemēram, ielūgumi, galda kartes, dāvaniņas viesiem- ar skaistām, kvalitatīvām un stilīgām lietām ne tikai radi prieku sev un viesiem, bet arī dod darbu vientuļajām māmiņām, senioriem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem.
Sociālā uzņēmuma Ziedot.lv radošajā komandā ir apvienojušies mākslinieki, dizaineri un fotogrāfi, kas radījuši kreatīvu ideju, lai attīstītu sociālo līdzatbildību . Tiek dots darbs sociāli jūtīgo grupu pārstāvjiem un radīti papildus līdzekļi kādam no labdarības projektiem.


Mākslinieku vadībā top rokām gatavotas dāvanas, kartiņas un dekori. Īpaši tiek domāts par kāzu un kristību noformējumu- sākot no ielūgumiem, galda kartēm līdz telpu noformēšanai.

Katram klientam  tiek izveidota krāsu un stilu palete, lai radītu pavisam jaunus dizaina priekšmetus tieši konkrētajiem svētkiem.



Ja Jums plānojas pasākums bērniem, man Jums jānodod ziņa:  "Mēs mīlam bērnus, radot svētkus svētkos- radošās darbnīcas. Mūsu uzņēmuma filozofija ir dzīves stils".

Kontaktinformācija:
birojs@su.ziedot.lv
Tālr.:29534101