Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 26 March 2013

Padomi, kā noteikt VIŅAS saderināšanās gredzena izmēru

Eksluzīvi saderināšanās gredzeni no Schalins Ringar


Saderināšanās ir īpašs mirklis, kas vienmēr paliks jūsu abu atmiņās uz mūžu. Viena no svarīgākajām lietām, neskaitot skaistākā gredzena izvēli, ir gredzena izmēra noteikšana. Bet kā gan izvēlēties pareizo saderināšanās gredzena izmēru?
Daži ieteikumi, kā noteikt topošās līgavas gredzena izmēru.
1.Aiznes viņas gredzenu uz veikalu, kur iegādāsies gredzenu. Ir svarīgi pārliecināties, vai gredzens, kuru paņēmi, tik tiešām draudzenei der un vai tas tiek nēsāts uz pareizā pirksta.
2.Uztaisi gredzena nospiedumu. Ja gredzenu no mājas iznest nepamanīti nevari, tad ir daži veidi, kā ātri noskaidrot tā izmēru mājās. Nogaidi brīdi, kad viņa to novelk, lai uztaisītu gredzena nospiedumu, piemēram, ziepēs. Vai arī uzvilkt to uz sava pirksta un atzīmēt vietu, cik tālu gredzens der, tad doties pie juveliera un laikot gredzenu uz sava pirksta, līdz atrodi nepieciešamo. Vari arī gredzena izmēru atzīmēt uz lapas, ar zīmuli izvelkot tā iekšpusi un ar lapu doties pie juveliera. Esi uzmanīgs un gredzenu noliec to tieši tur, kur to paņēmi.
3.Aicini palīgā viņas draudzenes: Sazinies ar viņas labāko draudzeni vai mammu, jo viņas, iespējams, ir dāvinājušas, runājušas, vai kopā laikojušas gredzenus.
4.Mēri, kamēr cieši guļ: Ja meitene nenēsā gredzenu un neviens nezina viņas izmēru, tad nomēri meitenes pirksta apkārtmēru, kamēr viņa cieši guļ. Paņem papīra strēmeli, apliec to viņai ap pirkstu un nogriez vai atzīmē nepieciešamo garumu. Taču pārliecinies, ka viņa patiešām ir cieši aizmigusi un nepiecelsies, ja tu viņu aiztiksi.
5.     Nav variantu – gredzena izmērs būs jāmaina: Ja neizdodas noskaidrot gredzena izmēru, tad nekas cits neatliks, kā izvēlēties gredzenu un pēc tam mainīt tā izmēru. Izmēru vieglāk ir samainīt, ja gredzens ir par lielu. Taču pirms iegādājies gredzenu, pārliecinies pie juveliera, vai gredzena izmēru būs iespējams koriģēt.
6.  Izliecies, ka gredzens ir kādam citam: Jūs varat kopā doties pie juveliera un noskaidrot viņas gredzena izmēru, sakot, ka gredzens ir domāts mammai, māsai jubilejā, kurai ir līdzīgs izmērs, tāpēc, lai viņa uzlaiko, vai vienkārši pajautā, kāds viņai ir izmērs, tā, it kā cenšoties atrast pareizi izmēru māsas/mammas gredzenam.

Saderināšanās gredzens ar briljantiem,
Izmantojot šos padomus, Tev vajadzētu izdoties noteikt pareizo gredzena izmēru un sagādāt lielisku pārsteigumu savai sievietei. Vēl daži svarīgi punkti:
1.Tev ir jānoskaidro viņas labās rokas gredzena pirksta (zeltneša) izmērs. Citu pirkstu apkārtmēri nav tādi paši.
2.Kad nav nekādu variantu, labāk gredzenu ir samazināt.
3.Pārliecinies pie juveliera, ka gredzena izmēru būs iespējams mainīt!
Lai Tev veicas! 

Ieteikumus apkopoja Maira Krūpiņa.