Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 19 October 2018

Kāzu lekcijas un izstāde



Labdien, par kāzu lekcijām un izstādi!
Ja Jūs plānojat kāzas, tad šis pasākums Lekciju cikls un izstāde TAVAS KĀZAS
ir Jums. Mēs to plānojam un organizējam ar mērķi nodot svarīgāko informāciju, kas Jums atvieglotu kāzu plānošanas posmu.

5. oktobra pasākumu var sadalīt 3 daļās:
1. Lekcija par kāzu budžeta izstrādi. Vadīšu es, Dace Miezīte, ar 16 gadu pieredzi kāzu organizēšanā. Nesen, viens no līgavaiņiem man jautāja, vai lekcijā stāstīšu cik kas maksā. To Jūs saņemsiet kā izdales materiālu, jo lekcijas mērķis nav iedot Jums cenas, lekcijas mērķis ir nodot Jums manas zināšanas par to, kā atšķiras viena un tā paša pakalpojums cenas, kur var ekonomēt un kur īpaši jāpievērš uzmanība kvalitātei.
Kāzu budžeta plānošanā ir svarīgi pievērst uzmanību, kā veidojas kopējais budžets un kā veidojas atsevišķu pozīciju izmaksas. Pievērsīšos arī „slēptajām izmaksām”, kuras paši, plānojot kāzas visbiežāk, uzziniet īsu laiku pirms kāzām.
Fotogrāfija no 2017.gada izstādes.
 2. Kāzu izstāde. Starp abām lekcijām būs laiks gan aiziet pusdienās, gan iepazīties ar kāzu pakalpojumu sniedzējiem. Esmu pateicīga šiem kāzu pakalpojumu sniedzējiem par viņu veltīto laiku sestdienā un Jums doto iespēju klātienē aprunāties par dažādiem kāzu pakalpojumiem. Visi izstādes dalībnieki ir ar gadiem ilgu pieredzi kāzu  jomā, un varēs sniegt Jums ieteikumus Jūsu kāzu dienai.
Personiskais kontakts kāzu plānošanas posmam un kāzu dienai ir svarīgs, iespējams, tieši izstādē iepazīsieties ar savu kāzu dekoratoru, floristu, ielūgumu mākslinieci, kāzu tērpu dizaineri, fotogrāfu vai video operatoru u.c  Jūsu kāzām noderīgiem cilvēkiem. Būs divu uzņēmumu piedāvātie laulību gredzeni, varēsiet uzlaikot, noskaidrot cenas Jums interesējošiem modeļiem.
Fotogrāfija no rudens kāzu lekcijām.
3. Lekcija par kāzu scenārija un dienas plāna izveidi. Šī ir dienas patīkamā daļa, jo mums būs viesis. Sākumā, es dalīšos ar konkrētu struktūru kā veidot kāzu dienu, piemēriem no „Kāzu Aģentūras” organizētajām kāzām, cik dažāda var būt kāzu dienas struktūra/dienas plāns. Viesis dalīsies ieteikumos, kam jāpievērš uzmanība, ja paši plānojat savas kāzas. Reizēm pēc lekcijām, mums paldies saka arī pāri, kuriem ir organizatori vai vakara vadītāji, tāpēc, ka, redzot mūsu detalizētos ieteikumus, saprot, kur pieļautas kļūdas dienas plānā.
Tas, ar kādu vieglumu viesis stāsta par būtiskām lietām kāzu dienai ir patīkams šīs dienas noslēgums.
Tiekamies jau pavisam drīz - saulainajā rudenī,
Dace Miezīte

Ja Jums vēl nav ieejas biļetes, tās var iegādāties šeit, 8 eur/pers.:"Biļešu Paradīze".