Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 15 August 2016

Sintija un Raivis



Sveiki mūsu mīļā Kāzu Aģentūras komanda!
Pat nezinu kā lai sāk... Dzīvojam  pasakā, kaut gan kāzas bija jau pirms 5 dienām!  Galvā nemitīgi skan burvīgā balss no baznīcas, acu priekšā zib krāsas, smaidi un prieka asarās mirdzošas acis!

Vārdos nevaram izteikt cik pateicīgi esam jums par šo pasakaino dienu ko mums radījāt! Pat vis pārdrošākajos sapņos nevarējām iedomāties, ka mūsu kāzu diena būs tik lieliska! Jau visu 8 mēnešu plānošanas laikā bijām pārliecināti, ka kāzas būs lieliskas! Nevienā mirklī nelikāt mums šaubīties un satraukties. Un es, protams, zināju, ka jūs darīsiet visu iespējamo un neiespējamo, lai padarītu mūsu dienu brīnišķīgu. Tieši apziņa, ka mani mīļie, nu jau bijušie kolēģi, ir vienīgie, kas spēs radīt mums pašas labākās kāzas, radīja manī mieru! Vairākkārt teicu vīram: ''Esmu pārliecināta par 99,9%, ka tu būsi sajūsmā par mūsu kāzām!'' Jo pazīstot cilvēkus, kas strādā aģentūrā, nav šaubu, katras kāzas ir īpašas un tiek plānotas ar lielu mīlestību pret jauno pāri! Bet tobrīd pat es nenojautu par rezultātu...

Rezultāts pārspēja visas mūsu cerības! Nav vārdu ar ko izteikt mūsu sajūtas un emocijas! Mūsu diena bija pasakaina, lieliska, apbrīnojama un pārsteidzoša!!!  Tādēļ vēl un vēl esam gatavi teikt milzīgu paldies visai aģentūras komandai! Paldies Tev Dacīt par vadību un vārdiem, kas vienmēr nomierināja! Paldies Sandrai par visu mūsu ideju uzklausīšanu! Paldies asistentiem, Martai un visiem čaklajiem palīgiem! Paldies Ģirtiņam, mūziķiem, dejotājiem! Paldies visiem, kas šo dienu padarīja tik neaizmirstamu! Mēs jutāmies ļoti īpaši un mīlēti!

Bučas un apskāvieni! MĪLAM JŪS!
Sintija & Raivis Pučuri

P.S. :)
Un arī viesi bija sajūsmā. Vēl aizvien saņemam labus vārdus par kāzām. Gan draugi gan radi, visi kā viens saka, ka kaut ko tādu redzējuši un piedzīvojuši pirmo reiz mūžā! Šīs esot bijušas pašas labākās, viņu piedzīvotās kāzas! Viss esot bijis lieliski. Viesiem nevienā mirklī nav bijis garlaicīgi. Ļoti daudzi uzsver, ka šīs ir bijušas arī sirsnīgākās viņu piedzīvotās kāzas, par ko man milzīgs prieks!! :) Ģimenes un draugi katru dienu zvana, lai no jauna parunātos par savām sajūtām! Cik baznīcā skaisti dziedājusi Marlēna, esot eņģeļa balss ( paldies, liels, ka ieteici). Ļoti viesiem patika mācītājs, perfekti savienojis laicīgo ar garīgo! Visas aktivitātes muižā, mūs gaidot, ir bijušas perfekti pārdomātas! Ģirtiņš, protams, saņem komplimentus katru dienu! Viesi ir sajūsmā! Dekorācijas ir sabildētas no visiem iespējamajiem rakursiem un draudzenes pat palūdza vai pēc kāzām var kādus ziedus paņemt uz mājām!
No manis MILZĪGS paldies par visu to skaistumu, kas bija fotosesijas laikā! Neko tik pasakainu nebiju gaidījusi! Tur bija viss! Neko pielikt, neko atņemt!
Raivim pēc salūta klāt pienāca draugs un teica:'' Vecīt, es tev neko neteikšu! Vienkārši gribu paspiest tev roku!''
Šie vārdi izsaka visu! ;)
Paldies, paldies un vēlreiz paldies!! 


S&R Pučuri
Sintijas un Raivja kāzu video skatieties šeit: