Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 11 July 2016

Paldies


Viens vārds, kurš nozīmē tik daudz... Ietver tik daudz emociju, ļauj sajust pateicību un motivāciju no rīta celties un darīt, darīt, darīt.

Paldies, maniem Darbiniekiem par iespēju, ik rītu satiekot Jūs un sakot „Čau” sajust prieku un lepnumu sirdī. Paldies par labajiem vārdiem, atsauksmēm, kuras Jūs man dodiet. Tas liek man ik brīdi sevi pilnveidot kā vadītāju, domāt, meklēt risinājumus, augt un attīstīties kopā ar Jums. Vārdi, kas manai sirdij liek pukstēt straujāk:  „Pie Jums jutos kā ģimenē, nebiju domājusi, ka tā var būt darbā”. Mīļie, paldies Jums.

Paldies Sadarbības partneriem par ikdienas patīkamo komunikāciju, kvalitatīvo un profesionālo rezultātu kāzu dienā, kā arī par kopīgu attīstību visus šos gadus. Kāzu sfēra mainās strauji, izmaiņas ir ik uz soli un ir tik viegli, ka mēs, sadevušies rokās, attīstāmies ik dienu. Kā vakara vadītājs Ģirts teica, mēs visus šos gadus augam kopā. Nesen sadarbības partnere ideāli raksturoja mūsu attiecības: „darba draudzenes”.

Katras kāzas ir mazi svētki ne tikai tāpēc, ka ir kāzas, bet arī tāpēc, ka varu satikt sev mīļos kāzu dienas kolēģus: fotogrāfus, vakara vadītājus, mūziķus, video operatorus, asistentus u.c. Kopīgi piedzīvotais apvienojumā ar kaifu no profesionālas sadarbības tuvina un dod jaunas idejas nākamajiem pasākumiem. Paldies Jums visiem, ka Jūs esiet.

Paldies Klientiem, ka dodat mums iespēju darīt šo interesanto, romantisko un izaicinājumu pilno darbu. Katrs pāris mums ir kā maza saliņa, kur kuģojot jūrā mēs varam piestāt kā mājās. Paldies par Jūsu pateicības vārdiem. Jūs pasakieties mums, taču, ja Jūs zinātu, cik pateicīgi mēs esam Jums! Jūsu vēlme būt ar mums kopā ne tikai kāzās, bet arī citos pasākumos, organizēt tos, kā piemēram, uzņēmuma pasākumus, dzimšanas dienu, bērnu kristības, ballītes, mums liek ne tikai augt, bet arī sniedz sajūtu, ka mēs esam ne tikai sadarbības partneri, bet arī Jūsu ģimenes draugi.

Paldies visiem, kuri izrāda arvien lielāku interesi atkārtoti ar mums organizēt pasākumus, piesaista savus draugus, paziņas, biznesa partnerus, lai mēs arī viņiem rīkojam pasākumus. Paldies Jums.

Paldies visiem, kas ik dienas seko mums blogā, facebook, apmeklē mūsu lekcijas un raksta pateicības vēstules. Paldies Jums visiem. Tas dod spēku. Vakarā sēžot, pēc garas, intensīvas darba dienas, lasot Jūsu komentārus, neskatoties uz nogurumu, rodas enerģija, sejā ir smaids, gribas darīt vēl un vēl. Paldies Jums visiem.

Cilvēki ik dienas ir dzīves virpulī, skrien, meklē dārgumus, visu laiku viņiem kaut kas pietrūkst, trūkst mīlestības, spēka, enerģijas. Apstājieties kaut uz mirkli un paskaties apkārt. Es varu derēt, ka arī Jums būs par ko pateikt paldies, būs par ko pasmaidīt un pateikt- dzīve ir skaista!

Paldies Jums visiem,
Mīlot Jūs,
Dace