Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 19 July 2018

Precos.lv: Alise un Nauris – „ Alise Brīnumzemē” tematika

Alise un Nauris ir skaists un interesants pāris, kurš iepazinās Jaungada svinībās, pirmajā randiņā devās uz citu valsti, savukārt bildinājumu Nauris Alisei izteica viņas vecāku 30tajā kāzu Jubilejā. 
Sākot plānot kāzas, Alise un Nauris devās uz „Kāzu Aģentūru”, kuras pakalpojumus bija izmantojuši viņu draugi. Draugu kāzās pārim patika svinību vieta, atmosfēra, aģentūras sagatavotās aktivitātes, kuras vadīja jautrs vakara vadītājs un dzīvās mūzikas grupa, kura spēlēja tik kvalitatīvi, ka varēja gan izdejoties, gan sajusties kā koncertā.
Alisei bērnībā patika grāmata „Alise Brīnumzemē”, un arī šobrīd Alise saka: „šķiet, ka joprojām dzīvoju savā paralēlajā pasaulē, kuru saucu par Brīnumzemi”. Ņemot vērā šīs pasakas vēsturisko un arī mūsdienās būtisko nozīmi – tieši šī pasaka tika izvēlēta par kāzu tēmu.

Alises un Naura kāzu video:

Plašāku rakstu un bilžu reportāžu no kāzām lasiet un apskatiet: Precos.lv: Alise un Nauris – „ Alise Brīnumzemē” tematika
Lai uzzinātu noderīgu informāciju par kāzu plānošanu un satiktu kāzu nozares profesionāļus, nāciet uz "Kāzu Aģentūra" Diskusiju vakaru nākam pirmdien, 30. jūlijā, plkst. 18:00! Mēs atrodamies Bieķensalas ielā 32, pie t/c Rīga Plaza.