Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 4 July 2018

Anna un Nauris

Kāzu komanda ir tik lieliska, ka grūti izteikt vārdos, cik pateicīgi mēs viņiem esam! Esam priecīgi par savu izvēli – tik svarīgu dienu uzticēt tieši šai Kāzu Aģentūrai.
Viņi spēja mūsu idejas, dažkārt pat skaļi neizteiktās domas, sapņus un ieceres realizēt tā, ka joprojām katru dienu abi atgriežamies mūsu mīlestības pasakā un atceramies, cik viss bija perfekti!
Daces ieteikumi un lielā pieredze ļāva kāzu dienu izbaudīt un nedomāt par to, kā un kas būs tālāk. Mēs pilnībā atdevām sevi viņu rokās 🙂 Iespējams, kāzas asociējas ar uztraukumu un raizēšanos, lai viss būtu kārtībā. Mūsu gadījumā tādas domas nevienā brīdī neienāca pat prātā! Viss plānošanas laiks bija tik aizraujošs un sirsnīgs, ka nedaudz žēl, ka tas tik ātri ir paskrējis.
Lielais paldies arī nu mūsu kāzu viesiem. Pateicības vārdus par to, cik lieliski bija saplānotas kāzas, joprojām turpinām saņemt. Bija fantastiski, skaisti, neaizmirstami un ar krāsainām emocijām bagāti svētki! Kāzu Aģentūra sadarbojas ar lieliskiem savas jomas profesionāļiem, lai viss noritētu perfekti un kāzu diena vēl ilgi, ilgi dzīvotu atmiņās kā skaistākais dzīves notikums!
Mīļā Kāzu Aģentūra, mēs sakām jums visiem milzīgu paldies un ticam, ka tiksimies vēlreiz kādā no mūsu gadadienām, lai atkal plānotu un svinētu mīlestību.
Annas un Naura video:

Fotogaleriju ar Annas un Naura kāzām varat skatīties šeit “Anna un Nauris”. 

Kāzu apraksts, par kāzām “Svētā Jēkaba katedrālē” un “Mežotnes pilī”.

Annas un Naura kāzas atspoguļoja gan viņu personības, gan viņus kā pāri. Mierīgums, mīļums, labestība un mīlestība vienam pret otru.
Annas rīts sākās pavisam īpaši, kopā ar mīļoto kaķi Mimiju, draudzenēm un pašas audzētas mirtes piestiprināšanu plīvurā. Tikmēr Nauris sākumā frizējās „Lumberjack Barbershop”.  Lai pēc tam „Gutenberga” terasē, ar skatu uz Vecrīgu, brokastotu kopā ar bērnības draugu un Annas brāli.
Laulību ceremonija Svētā Jēkaba katedrālē

Laulību ceremonija „Svētā Jēkaba katedrālē” Annai un Naurim bija dienas galvenais notikums. Laulību ceremoniju pavadīja Katrīnas Mačukas kokles mūzika, radot mieru un sirsnību visas ceremonijas laikā. Laulību gredzeni ir pasūtīti no Zviedru zīmola „Schalins”. Savukārt līgavas kleita un līgavaiņa tērps ir no salona „La Novia”, papildināts no „BG Suits”.
Līdz kāzām, jaunā pāra fotosesija, pārim bija pārsteigums. Fotosesiju izplānoja Dace Miezīte kopā ar „Kāzu Aģentūras” komandu, tiekoties ar vedējiem un saskaņojot paredzētos notikumus.
Svinības ģimenes lokā notika „Mežotnes pils” kupolu zālē. Smejoties, dejojot un svinot kopā ar lielisko vakara vadītāju Ģirtu un dzīvās mūzikas grupu, kurā dzied Jānis Lemežis. Pateicoties fotogrāfam Edgars Pohevičš un video operatoru komandai no „Kaņepes”, mums ir iespēja ielūkoties šajā īpašajā dienā!
Kāzu svinības Mežotnes pils kupola zālē

Anna un Nauris atceroties kāzu dienu saka:

„Skatoties otra acīs, joprojām atceramies baznīcā teikto, ka mūsu mīlestībai nav ne sākuma ne beigu. Šī mīlestība nes sevī atmiņas par kopā piedzīvoto un īpaši mūsu kāzu dienu. Un gluži kā mūsu pirmās dejas vārdos “In another lifetime, I would never change my mind. I would do it again a thousand times”, mēs patiesi varētu atkārtot mūsu dienu un visas tajā piedzīvotās emocijas 1000 reizes.
Lai arī kāds būtu sapnis par mūsu īpašo dienu, 23. augusts pārspēja visas mūsu vēlmes, jo saņēmām daudz vairāk, nekā bijām sapņojuši! Iespējams, tas bija tāpēc, ka no scenārija nezinājām neko, un katra pieturvieta un aktivitāte mums bija burvīgs pārsteigums. Daces komanda ir lieliska, tieši viņu visu mīlestība pret darāmo spēja īstenot mūsu sapņus un padarīt kāzu dienu tik īpašu visos niekos sīkumos. Mēs esam no sirds pateicīgi visai Kāzu Aģentūras komandai un ikkatram, kas bija kopā ar mums un saņēma daļiņu mūsu laimes un mīlestības.”