Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 5 January 2018

Laulību gredzenu materiālu iespējas

"Kāzu Aģentūrā" ir dzeltenā, baltā, rozā zelta, arī titāna, pallādija un sudraba gredzeni.

Laulību gredzeniem, tajā skaitā arī "Schalins"ir plaša materiālu izvēle:

Sarkanais / dzeltenais zelts
Tā kā zelts ir tik mīksts, tam vienmēr jābūt leģētam (sajauktam) ar citiem metāliem, lai tos varētu apstrādāt. 24 karāti (K), 24 K norāda tīra zelta saturu; 18 K satur tīru zeltu 75%; 14 K satur 58,5% tīra zelta un 9 K satur tīru zeltu 37,5%. Līdz 1988. gadam bija atļauts pārdot tikai zeltu ar minimālo saturu 18 K. Tagad pārdod pat 14 K un mazāk. Kad zelts tiek leģēts ar varu un sudrabu, tas kļūst sarkandzeltens. Skandināvijā mūsu tradīcija dod priekšroku sarkanīgākai niansei nekā Dienvideiropā, kur dominē dzeltenais tonis vairāk. Tomēr abi var būt 18 karātu.
Baltais zelts
Tas satur 16% pallādija. Baltā zelta gredzens ir pārklāts ar rodija slāni, tādējādi baltā zelta krāsa kļūst vēl baltāka.
Sudrabs
Tas ir visizplatītākais dārgmetāls un tas ir ļoti populārs juvelierizstrādājumu ražošanā, pateicoties tā skaistajai baltajai krāsai. Schalins sudraba gredzeni tiek izgatavoti pēc augstākās kvalitātes, Silver 935.
Rozā zelts
Jūs varat arī iegādāties daudzus no Schalins gredzenu modeļiem no rozā zelta. Rozā zeltam piemīt visas tās pašas lieliskās īpašības, kas parastam zeltam, bet lielisko novērtējumu tas gūst savas sārtās krāsas dēļ.
Pallādijs
Pallādijs ir "jauns" vecais dārgmetāls, ciktāl tas attiecas uz juvelierizstrādājumu nozari. Sākotnēji tas tika izmantots kā alternatīva baltajam zeltam. Pallādijs pēdējos gados ir kļuvis ļoti vērtīgs. Tam ir līdzīgas īpašības attiecībā uz platīnu un balto zeltu, taču tas ir ievērojami lētāks. Tas sastāv no 50% tīra pallādija un pārējais ir sudrabs.
Titāns
Jauni un aizraujoši – „nākotnes” gredzeni. Titāns ir viegls materiāls, kurš rada pavisam atšķirīgas sajūtas; uz pirksta tas šķiet viegls, tomēr tam ir cieta virsma un skaista pelēka krāsa. Viena no pozitīvajām titāna īpašībām ir tāda, ka tas nav alerģisks. Tātad, ja Jūsu āda ir īpaši jūtīga, titāns būs lieliska izvēle.





Jebkura materiāla gredzeni ir pieejami arī ar dažādiem matējumiem. Par to izvēli lasiet iepriekšējā bloga rakstā „Unikāli laulībugredzenu matējumi jebkuram dārgmetālam”.

  Priekšrocības, izvēloties šos laulību gredzenus:

  1. Schalins gredzeni ir pieejami dažādos izmēros (mēs nemainām izmēru, bet gan pasūtām tieši pēc Jūsu izmēra proporcijām);
  2. Pie mums birojā uz vietas apskatāmas 27 dažādas gredzenu kolekcijas no dažādiem stiliem, krāsām, materiāliem un cenu kategorijām;
  3. Schalins piedāvā pilnu servisu - gravējums no iekšpuses vai ārpuses, modeļu sakomplektēšana, dažādu dārgakmeņu pielāgošana modelim, individuālu gredzenu izveide uz bāzes modeļu pamata.

Pieteikšanās uz gredzenu apskati un laikošanu pie mums ofisā:

Rakstot: milestiba@milestiba.lv
vai
Zvanot: +371 27531155

„Kāzu Aģentūra” ir Schalins oficiālie pārstāvji Latvijā kopš 2007.gada.
Protams, gredzenus varat apskatīt arī mūsu mājaslapas sadaļā GREDZENI.
Gredzenus ir iespējams iegādāties arī līzingā. Sīkāk par to lasiet “Līzings gredzeniem”.



Aicinām uz pasākumiem "Kāzu Aģentūra" ietvaros Maijā un Jūnijā: Lekcijas, atvērtās durvju dienas un diskusiju vakari pāriem, kuri plāno kāzas, kā arī vedējiem