Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 5 January 2018

Delfi.lv Teicu 'Jā'! Ar ko sākt kāzu plānošanu?

Iespējams, aizvadītais ģimeniskais laiks, viena no retajām un romantiskajām sniegotajām dienām vai vienkārši vēlēšanās gadu iesākt kā saderinātam pārim nu ir novedusi pie tā, ka tavā pirkstā ir tas īstais un īpašais gredzens. Bet ko tagad? Ar ko sākt? Padomos dalās kāzu organizatore Dace Miezīte.

Saderināšanās ir skaists notikums un īpašs laiks pāra dzīvē. Pārim tas ir jāizbauda! Tomēr, kad jaukais notikumus aptverts, ir vērts padomāt, kā paziņot par lieliskajiem jaunumiem ģimenēm un draugiem jeb kā svinēsiet šo notikumu.

Lai gan Latvijā tas nav sevišķi populāri, viens no interesantākajiem variantiem ir saderināšanās ballīte, skaidro Miezīte. Šī ir lieliska iespēja savest kopā dažādus draugus un abas ģimenes kopīgā pasākumā. Un, būsim atklāti, ballīte ir labāks veids par telefona zvanu. Runājot par laika termiņiem, būtu vērts iekļauties vienā līdz divos mēnešos, kamēr šis notikums ir īpaši aktuāls. Tā kā šāds saderināšanās paziņošanas formāts ir jaunums Latvijā, tad nav īpašu nosacījumu, kuri obligāti būtu jāievēro. Pāris to var rīkot pēc savas patikas!

Ar ko sākt kāzu plānošanu, vairāk lasi: Delfi.lv Teicu 'Jā'! Ar ko sākt kāzu plānošanu?


Aicinām uz pasākumiem "Kāzu Aģentūra" ietvaros Maijā un Jūnijā: Lekcijas, atvērtās durvju dienas un diskusiju vakari pāriem, kuri plāno kāzas, kā arī vedējiem