Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 11 November 2014

Jo gredzenam gala nav



 Lasot par dažādu tautu kultūru, parašām un rituāliem, jau no seniem laikiem aplis tiek uzskatīts par sargājošu, ļaunuma nepārkāpjošu robežu, kas sargā nēsātāju, dod spēku un simbolizē statusu sabiedrībā. Apli izmantoja rotās, apģērbā, aizsardzībā pret ļauniem gariem, slimībām un būvniecībā. 
Senie cilvēki visā pasaulē par precētu pāru simbolu uzskatīja gredzenus, ko nēsāja visu mūžu un tie nav mainījuši savu nozīmi līdz mūsdienām. Maģisku spēku dod ne tikai forma, bet materiāls, iestrādāti akmeņi, briljanti vai iegravētas zīmes un silueti.
 Laulību gredzenu izvēle ir viens no atbildīgākajiem kāzu plānošanas brīžiem, jo būtiski, lai pēc kāzām ikdienā tie sagādātu prieku. Mūsdienu pasaulē gredzenu piedāvājums ir plašs materiālu, dizaina un gravējumu izvēlē. Visvairāk Latvijas pāru joprojām izvēlas klasiskos zelta laulību gredzenus. Tajā pašā laikā ar vien biežāk izvēlas pavisam netradicionālus, piemēram titāna, pallādija vai sudraba gredzenus.
Modes dizainers Lars Wallin, ražots "Schalins Ringar".

Nozare nepārtraukti paplašinās. Laulību gredzens var būt ne tikai klasisks, bet arī modes dizainera radīts. Zviedru modes dizainers  Lars Wallin pievienojās Schalins Ringar`s gredzenu ražotājam, lai radītu īpašu kolekciju.
Arī Latvijā ir iespējams iegādāties Schalins Ringar`s gredzenus, kuru pārstāvis „Kāzu Aģentūra” piedāvā 351 laulību gredzenu modeļus no zelta un 364 laulību gredzenu modeļus no sudraba, palādija un titāna. Lielu daļu paraugu var uzlaikot klātienē. Pāris iepriekš piesakot tikšanos, var nesteidzīgi apskatīties un izvēlēties sev piemērotāko.
Schalins Ringar ir atsevišķa kolekcija ar klasiskajiem gredzeniem.
 Nāc un pielaiko laulību gredzenus izstādē - 23. novembrī Lielajā ģildē, un saņemsi atbildes uz interesējošajiem jautājumiem. Kurš zina, varbūt atradīsiet savu gredzenu!
Biļetes uz kāzu pakalpojumu uzstādi „Mīlestība” iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs.
Par apļa un gredzena nozīmi vairāk lasiet:  precos.lv