Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 20 November 2014

9 lietas par ko kāzu viesiem nav jāzina

Tuvojoties kāzu izstādei 23.novembrī, katru dienu tiek apspriestas nopietnas tēmas, kāzām būtiski kāzu pakalpojumi un tad sāk prasīties pēc kā vieglāka... tā tapa šis rakstiņš...

Satraukumiem bagāta ir kāzu diena, tāpēc sniedzam nelielus padomus, kā mazināt šo uztraukuma sajūtu un izdotos izbaudīt katru šīs dienas sniegto piedzīvojumu.
  1. Pirmskāzu naktī nosūti mīļu īsziņu līgavai/līgavainim. Jūs taču drīz tiksieties un būsiet atkal kopā, un šoreiz jau pavisam citā statusā. 
  2.  Noskaties savu iemīļotāko filmu, ieēd saldējumu un padzer karstu kakao – tas palīdzēs mazināt uztraukuma sajūtu, un karstais dzēriens raisīs miegu. 
  3. Ja kāzu dienā nav plānots vilkt atvērtus apavus, dodoties pie manikīres, nokrāso nagus jautrās krāsās un kāzu dienā, velkot apavus, varēsi pati uzjautrināties par to, kas nu ir sanācis! 
  4. Saraksti mīļas, mazas vēstulītes otrajai pusītei un pa kluso, nevienam nemanot, pasniedz tos mīļotajam – tam nav jābūt nekam nopietnam, bet tādam, par ko abiem pasmaidīt! 
  5. Iesniedz mīļāko dziesmu disku kāzu mašīnas šoferītim, lai pārbrauciena laikos varat abi skaļi uzdziedāt – „popielā” iesaistīt šoferīti būtu pat vēlams! :) 
  6. Kāzu maršrutā iekļaujiet vienu vietu, kurā abiem nedaudz atpūsties. Paņemiet līdzi konfektes un atpūtiniet kājas un prātus no karstās dienas. Tikai jūs divi! 
  7. Ja kāzas svinat ziemā, uzrīkojat nelielu sniegapiku kauju. Būs jautri pašiem, un fotogrāfam noteikti arī, ja kāda pika tiks uz viņa pusi! 
  8. Svētku vakarā aprunājies ar mammu/tēti/brāļiem/māsām – bet ne par kāzām, pajautā, kā klājas sunītim, kaimiņam vai bērnības draugam, uzprasies uz kādu smieklīgu stāstu vai pastāstāt jokus paši! 
  9. Ik pa laikam sabučo savu mīļoto, tā pat vien. Piemiedz ar aci, un pasmaidi – ir taču tik burvīgi būt kopā!
 
Katrā ziņā uztraukumam pamata nav, diena jebkurā gadījumā būs izdevusies jautra, romantiska un piedzīvojumiem bagāta!
Lai skaistas kāzas jums!

Bildes no: 
http://www.fanpop.com
http://www.beautytipsmart.com
http://hdwallpapermania.com