Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Sunday 16 June 2019

Lasīt tikai līgavām



Mans biznesa konsultants saka, ka visu daru pārāk atbildīgi un varu blogā izpausties vieglākā formātā.  Tad nu padalīšos ar tēmu „lasīt tikai līgavām”.

Es ļoti, ļoti dievinu savu vīru. Tā sajūta esot ar viņu kopā ir !!! jau kopš pirmā randiņa un pat mazliet vēl pirms tā. Sajūta, ka iemīlos viņā katru dienu no jauna, padara mani mazliet traku un laimīgu.  Labi, ka viņš nelasa manu blogu un to neuzzinās :D  

2018. gadā vedu no rīta līgaviņu uz satikšanos ar līgavaini. Mašīnā līgaviņa, iemīlējusies, stāstīja, cik īpašs ir viņas vīrietis un cik skaists, tikai viņš to nezina. Tas ir īpaši būt kopā daudzus gadus un tā klusi, klusi mīlēt. Tā ir tikai viena puse, mīlēt otru. Mīlēta sieviete zied tik skaisti, viņa mirdz un kāzu dienā ir sajūta, ka viņā redzama visa pasaules laime.

Mīļās līgavas, kāzu plānošana un kāzas tie ir svētki. Taču vēl lielāki svētki ir katra diena kopā ar tādu vīrieti! Un tas ir tik lieliski, ka mums katrai „tāds vīrietis” ir kas pavisam cits un mēs satiekam tieši savu „tādu vīrieti”.

Mazliet iemīlējusies seksīgajā zāles pļāvējā,
Sieva

P.S. Un lai viss nebūtu tik cukuroti salds, jāpasaka, ka reti, taču ir bijušas dienas, kad neiemīlos. Tās ir tās grūtākās laulībā, taču pēc tam seko atkal simtiem un tūkstošiem iemīlēšanās dienu.