Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Sunday 27 January 2019

Natālija un Mārtiņš

 
Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi Dacei un visai Kāzu Aģentūras komandai par neaizmirstamu kāzu organizēšanu. Viss tika paveikts ļoti profesionāli, ātri, bez aizķeršanās. Mūsu vēlmes tika uztvertas burtiski zibenīgi, īstenojot tās atbilstoši norunātajam budžetam un ievērojot augstāko kvalitāti.

Kāzu Aģentūra parūpējās pat par vismazākajiem sīkumiņiem, kas liecina par neatsveramu pieredzi, sapratni un sava darba mīlestību. Mūsu kāzās bija arī ārzemju viesi un aģentūra nodrošināja ne tikai ceremonijas un vakara vadīšanu divās valodās, bet arī atrada un sarunāja fantastisku vakara vadītāju, ar kuru gan mums, gan visiem viesiem bija ļoti jautri un nepiespiesti.

Dekorācijas, kāzu ceremonijas un vakara vides radīšana tika paveikta apbrīnojami īsā laikā un ārkārtīgi grezni, visu ieturot kopējā kāzu tematikas stilā. Noslēgumā mums tika sarūpēts ļoti skaists un īpašs pārsteigums – noteikti pildiet Daces uzdotos mājasdarbus, tas ir viennozīmīgi tā vērts! Mēs no sirds iesakām Kāzu Aģentūru ikvienam, kurš sev vēlas tieši tādas kāzas, par kurām ir sapņojis!

Natālija un Mārtiņš