Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 27 September 2016

Agrita un Jānis

NETICAMI! Ir pagājis mēnesis kopš vienas no mūsu dzīves neaizmirstamākajām dienām :)
kaut arī sajūta, ka tas notika vakar!
13.08.2016 – diena, kad viens otram teicām JĀ vārdu. Tā bija diena, kuru mēs vienmēr atcerēsimies ar smaidu sejā! :)
Ar "Kāzu Aģentūras Mīlestība” vadītāju Daci iepazināmies viņas rīkotajā kāzu pakalpojumu izstādē, kur uzreiz sapratām, ka tieši viņas komandai vēlamies uzticēt mūsu kāzu organizēšanu. Ar aģentūru atradām kopīgu valodu jau pirmajā tikšanās reizē. Viņi lieliski uztvēra mūsu idejas un vēlmes, un jau pēc neilga laika mēs sākām lielo plānošanas procesu. 

Aģentūras prezentācijas un ieteikumi mums ļoti atviegloja izdarīt pareizo izvēli vairākās svarīgās niansēs, tādās kā laulību ceremonijas vietas izvēle, svinību vietas izvēle, kāzu vadītājs, dekorācijas, ziedi, mūzika, foto un video, ēdiens un bārs u.c. tik pat svarīgas nianses, bez kurām mūsu kāzu svinības nebūtu izdevušās tik grandiozas!
Ir lieliski apzināties, ka mēs sadarbojāmies ar tik harizmātisku un profesionālu komandu! Paldies par oriģinālajām idejām, par to, ka ņēmāt vērā mūsu veiktās izmaiņas, par to, ka viss bija pārdomāts līdz pēdējam sīkumam. Mūs nevienu brīdi nepārņēma sajūta, ka kaut kas varētu neizdoties. Mums ļoti patika Jūsu individuālā pieeja un ieinteresētība, lai mūsu kāzas notiktu tieši tā kā vēlamies mēs. :)
Ar kāzu aģentūras palīdzību sadarbojāmies ar profesionāliem kāzu pakalpojumu sniedzējiem, kuriem arī vēlamies teikt paldies un ieteikt citiem:

1) PALDIES - Ingrida Bridal kāzu salons komandai par to, ka radījāt man sapņu kleitu, par gaumīgo dizainu, par cilvēcīgo attieksmi un par pretimnākšanu, lai viss būtu tā kā līgava vēlās un, lai būtu tā sajūta, ka nevar sagaidīt savu kāzu dienu, lai ātrāk kleitu uzvilktu mugurā :)
2) PALDIES - BG suits par individuālo pieeju, kā rezultātā sanāca lielisks, man īpašs uzvalks!
3) PALDIES – Martins Plume par mīlestības emociju iemūžināšanu. Fotogrāfs ar kuru neizsakāmi viegli sastrādāties! Mēs atradām savu “īsto” fotogrāfu, kura klātbūtnē varēja justies komfortabli, fotogrāfu, kuram mēs pilnībā uzticējāmies.
4) PALDIES – Balticwedding video operatoriem par mūsdienīgo un atraktīvo pieeju :)
5) PALDIES - Natalija Zolberga - vienreizēja stiliste, ļoti gaumīga pieeja, paldies Tev par skaistumu, ko radīji! :)
6) PALDIES – mūsu foršajiem kāzu dienas vadītājiem Valters Krauze un Girts Baltalksnis par radīto burvīgo un jestro gaisotni!

PALDIES, visiem, visiem, kas mums šo dienu padarīja NEAIZMIRSTAMU!

Sveicieni no Bērtiņiem – Agritas & Jāņa :) BUČAS foršajai komandai!