Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 9 December 2014

Ko dāvināt mīļotajai svētkos?

Neskatoties uz to, ka šobrīd ārā sniega segas daudzums īpaši neliecina par tuvojošajiem baltiem un pūkainiem Ziemassvētkiem, tomēr tie nepavisam nav aiz kalniem, un skaistais svētku laiks pienāks ātrāk, nekā pulksteņu rādītāji spēj paskriet. Visa tā rosība, kas norisinās svētku posmā, ir patīkama un sajūtām bagāta. Cilvēki dodas iepirkties lielveikalos, svētku tirdziņos, gadatirgos... Šī drūzmēšanās tā vien prasa uzslēgt Ziemassvētku mūziku skaļāk un padoties svētku burvībai.
"Kāzu Aģentūras" pārstāvētie "Schalins Ringar" gredzeni. Dizainers Lars Wallin.
 Esat iegādājušies dāvanas bērniem, vecākiem, vecvecākiem un draugiem. Par to visbiežāk parūpējas sieviete – vēl skaisti iesaiņo, uzraksta novēlējuma kartiņu, un liek lielajā dāvanu maisā iekšā. Pavērojiet, cik cītīgi viņa to dara, ar kādu aizrautību, prieku un gādību! – Burvīga sieviete. Un kā jūs, vīrieši, iepriecināsiet savu mīļoto?
Uz svētkiem ir aktivizējies pieprasījums pēc gredzeniem, ar kuriem vīrieši iepriecina savas burvīgās dāmas. Manuprāt, tā ir lieliska iespēja parādīt, cik stipri jūs mīlat savu otru pusīti un cik daudz jums viņa nozīmē.
"Kāzu Aģentūras" Latvijā pārstāvētie "Schalins Ringar" gredzeni.
Gredzenu izvēle ir liela. Varat iegādāties gredzenus ar briljantiem, ar Swarovski kristāliem, bez kristāliem un ļoti vienkāršus, bet elegantus gredzenus, ar ko iepriecināt mīļoto.
                Iesaiņošanas un pasniegšanas veidi ir dažādi. Klasiski gredzenu var ievietot nelielā skaistā kārbiņā un pirms svētku vakara palikt to zem eglītes.
Varat ievietot to vairākās kārbiņās, dažāda lieluma, lai veicinātu pārsteiguma momentu, nonākot pie pašas dāvanas kastītes.
"Kāzu Aģentūras" Latvijā pārstāvētie "Schalins Ringar" gredzeni.
Oriģinālāku ideju īpašnieki droši var izpausties, jo sagādātais prieks, ko paudīs jūsu mīļotā, būs neaprakstāms. Ielieciet gredzentiņu pie Ziemassvētku eglītes mantiņas, ko jāliek egles pašā augšā, un palūdziet mīļotajai, lai svētku rītā viņa novieto egles mantiņu, un vērojiet, kā neaprakstāmais prieks parādās viņas burvīgajā smaidā.
Katrā ziņā viss ir atkarīgs no jums, kā un kādiem vārdiem vēlaties apsveikt savu mīļoto – un neatkarīgi no tā, kā izplānosiet skaisto rītu – viņa būs ļoti priecīga!

Gaišus un sirsnīgus Jums svētkus!
P.s. Kāzu dienā sievietes roku rotā skaists saderināšanās gredzens, kas tiek nemanāmi nomainīts pret laulību gredzenu. Nereti gadās tā, ka abi gredzeni stipri atšķiras, un tas, protams, ir skaisti, jo katrā rokā var nēsāt sava veida gredzenu. 
"Kāzu Aģentūras" Latvijā pārstāvētie "Schalins Ringar" gredzeni.
Taču Zviedru kompānija Shalins Ringar Manufacturing ir padomājuši par to, lai laulību gredzens būtu pieskaņots saderināšanās gredzenam, un abus var nēsāt uz vienas rokas vai pat uz viena un tā paša pirksta, jo nav noslēpums, ka abi no šiem gredzeniem ir kādas nozīmīgas un īpašas dienas atspoguļojums. Pieskaņotais laulību gredzens būs kā papildinājums Jūsu jau esošajam saderināšanās gredzenam.
"Kāzu Aģentūras" Latvijā pārstāvētie "Schalins Ringar" gredzeni.
 Šeit droši varat iedvesmoties un piemeklēt sev tīkamāko gredzenu komplektu: milestiba.lv