Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 31 October 2014

Kas jāņem vērā, plānojot kāzu dienu? Delfi.lv

Par kāzu dienas aktivitātēm un plāniem jaunais pāris pārsvarā jau ir izdomājuši laicīgi, taču, lai uzburtu kāzu dienas scenāriju attiecīgi pa laikiem ir sarežģītāk, nekā tas sākumā varētu šķist. Kā saplānot visu, lai svinības nesāktos pa vēlu, lai viesi un jaunais pāris nesagurtu līdz mičošanai, un kur doties, lai kāzu diena būtu piepildīta neaizmirstamām sajūtām kā jaunajam pārim, tā arī kāzu viesiem?
Plānošanai ir daudz un dažādi aspekti un detaļas, kuras ir jāņem vērā, lai neko neaizmirstu, vai lai nerasto pārpratumi gan par tehnisko nodrošinājumu, radošām idejām, vēlmju piepildījumu un aktivitātēm jaunajam pārim un viesiem. Par dažādām scenārija izstrādes pusēm un būtiskām pozīcijām plašāk lasiet Delfi.lv rakstā: "Kas jāņem vērā, plānojot kāzu dienu?"
Kā arī plašāku informāciju par katru no šiem punktiem un detalizētu kāzu dienas scenārija izveidi Jūs varat iegūt, apmeklējot SIA „Kāzu Aģentūra” rīkoto kāzu pakalpojuma izstādi „Mīlestība”. Izstādes ietvaros norisināsies lekcija, ko vada SIA „Kāzu Aģentūra” direktore – Dace Miezīte. Lekcijai iepriekš piesakies, rakstot uz: milestiba@milestiba.lv.
Izstādes laikā būs iespēja uzzināt sev interesējošos jautājumus no dažādiem, ar kāzām saistītiem, pakalpojuma sniedzējiem, kā arī pieteikties uz bezmaksas tikšanos ar profesionāliem kāzu organizatoriem. Izstādes biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs.