Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 23 October 2014

Kādas kurpes izvēlēties kāzās?


Nav noslēpums, ka katra sieviete savās kāzās vēlas izskatīties un justies skaista un pievilcīga. To, protams, piešķir arī apavi.  Kāzu diena ir piepildīta ar daudz dažādiem notikumiem, kādus apavus izvēlēties, lai tie būtu gan pievilcīgi, gan arī ērti? 

Izvēloties apavus kāzām, jāņem vērā daži priekšnoteikumi:


- Krāsa. Tradicionāli baltā krāsa būs TOP 3 vienmēr. Šajā sarakstā ietilpst vēl šampanieša un ziloņkaula krāsa. Bet kāpēc izvēlēties tradicionālo, ja ir iespējams fantāzijas lidojums? Mūsdienās kāzu krāsas ir viens no galvenajiem akcentiem kāzu noformējumā, līdz ar to, kurpes var pieskaņot kāzu krāsai.

- Kurpju materiāls – kurpēm jābūt kvalitatīvām, tā, lai tās maigi piegulētu pie kājas un nevienā brīdī neliktu par sevi manīt. Kvalitāte ir svarīga, lai kurpes pusceļā nepaliktu kādas pļavas vidū! 

- Papēža augstums. Šeit, dāmas, jums jāpadomā par saviem spēkiem un izturību! Iepriekš ir jāsaprot, cik ērtas ir kurpes. Viens mirklis atpūtai ir droši zināms – nešana pār tiltu, tur gan var izpausties ar augstiem papēžiem un asām izjūtām! Papēža augstums ir svarīgs arī izvēloties kleitu – jāatceras četras lietas – jānopērk kleita, jānopērk kurpes, jādodas pie šuvējas, ja tas ir nepieciešams un mājās jāienēsā jaunās kurpes.

- Uzmava. Liels atradums un atvieglojums tām dāmām, kuras izvēlas papēžu kurpes ar smailiem papēžiem–plastikāta papēžu uzmavas, kuras atvieglos iešanu tajos posmos, kas nav noklāti ar asfaltu. Uzmavas ir caurspīdīgas, līdz ar to ļoti neuzkrītošas.
 
- Zemās laiviņas, gumijnieki. Lai nezustu smaids no sejas visas dienas garumā, iesakām katrai līgavai līdzi paņemt mazas, ērtas laiviņas līdzi mašīnā, lai konkrētā brīdī varētu palutināt kājas ar pavisam ērtiem apaviem. Ieteikums būtu iegādāties jaukus, mazus gumijas zābaciņus, lai kā saka sakāmvārds – „Ja līdzi būs lietussargs, noteikti nelīs!”  Šāds pirkums noderēs arī nākotnē, sēņojot, dodoties kādā brīvdabas pasākumā vai, skraidot apkārt lietus laikā ar mīļoto!
 
 
Lai jauka un ērta jums, dāmas, kāzu diena!

Veikali, kuros iespējams iegādāties apavus kāzām:

Apavu veikali ir daudz un dažādi, attiecīgi arī cenas svārstās no pāris eiro līdz pārsimts eiro, galvenais ir atrast tādus apavus, kuri pašai patīk, ir ērti, atbilst Jūsu kvalitātes prasībām, un, protams, lai cena būtu atbilstoša visā.