Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 19 August 2013

Sapņu kāzas rudenī!


Pēdējās dienās arvien biežāk mūs biedē lietus un vēsais vējš, kas gribot negribot liek domāt par rudens straujo tuvošanos. Bet mēs, neskatoties uz skumjām par vasaras aiziešanu priecājamies par krāsainā rudens tuvošanos un atceramies gan laulību ceremonijas, gan fotosesijas septembra un oktobra mēnešos!
Laulību ceremonija pie jūras septembrī.
Laulību ceremonija pie jūras septembrī.

Prasīsiet kāpēc gan tā? Atbilde ir pavisam vienkārša. Rudenī esam bijuši liecinieki daudzām pasakainām un krāsainām kāzām!

Lāsmas un Laura kāzas pasakā!


 
 

Iedomājieties! Ir saulaina oktobra diena, visapkārt rotājas dzeltenas un sarkanas koku lapotnes. Saule apspīd jauno pāri tā ka līgavas kleita žilbina acis. Pūšot siltam rudens vējiņam plīvo līgavas plīvurs un pār laimīgo pāri lēni krīt lapas!
Gita un Edgars 2012. gada rudens krāšņum.
Gita un Edgars kāzas oktobrī.
Pasakaini, vai ne? Bet ziniet, tā nav tikai pasaka! Kāzām rudenī piemīt savs šarms. Jo daba ir parūpējusies par visu, lai svētki izdotos. Tāpēc tiem pāriem, kas vēl šaubās, iesakām negaidīt un ķert mirkli vēl šoruden. Natālijai un Andrejam kāzas oktobrī noorganizējām viena mēneša laikā. Reizēm visi sapņi piepildās un oktobrī var būt vēl skaistāka diena kā vasarā, lai laulību ceremonija varētu notikt ārā.
 
 
Atgādinam, ka jaunieviestais likums par laulāšanos brīvā dabā ir lieliska iespēja noķert rudens krāšņumu savās kāzās un piepildīt sen lolotu sapni. Ļenai un Ruslanam septembra mēnesī bija grezna laulību ceremonija pils parkā, lai svinības vēlāk turpinātu pilī.
Ļenas un Ruslana laulību ceremonija pils parkā septembra mēnesī 100 viesu klātbūtnē!
Pievienot parakstu

Rakstā izmantotas fotogrāfijas no Justīnes Jukumsones Jukumnieces, Jāņa Ratnieka, Jāņa Konona un Jāņa Pešika fotografētajām "Kāzu Aģentūras" kāzām.
P.S. Kad šo uzrakstīju sapratu, ja Jūsu kāzas fotogrāfs ir vīrietis, droši varat uzrunāt par Jāni- būs grūti kļūdīties :).