Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 5 September 2012

Eva un Andis Sudrabkāzas

Sveika Dace.

Gribēju vēlreiz pateikt Lielu paldies Tev un visai Kāzu aģentūras komandai par mūsu Sudrabkāzu organizēšanu. Pasākums tiešām bija fantastisks! Paldies Egīlam par vakara vadīšanu, visi viesi bija sajūsmā, paldies jaukajai grupai par mūziku, tā bija perfekta, paldies bārmenim par garšīgajiem kokteiļiem, visi tos novērtēja, gan lieli, gan mazi, bāra lete vienmēr bija pilna, un liels paldies fotogrāfam un filmētājam, lai gan bildes un filmu vēl nēesam redzējuši, esam pārliecināti , ka tās būs fantastiski skaistas. Protams, paldies Sandrai un visiem neredzamajiem cilvēkiem, kuri rūpējās, lai viss izdotos un Billes nama sirsnīgajiem saimniekiem liels paldies un vēl pavāram par garšīgajiem ēdieniem, visi tos slavēja.

Kā jau Tev pašā sākumā minēju, mums bija ļoti skaistas kāzas, bet jāsaka, ka Sudrabkāzas bija vēl skaistākas, protams, pavisam citi laiki, bet ne tikai, jāsaka, ka šoreiz Sudrabkāzās ne par ko nebija jāuztraucās, viens otru jau pazīstam un zinam visos sīkumos, arī radi un draugi jau gadiem pārbaudītas vērtības un tik un tā Kāzu aģentūra spēja sagādāt neaizmirstamus pārsteigumus, izbrauciens ar jahtu, skaistie Siguldas skati, paskainā pastaiga pa Ieriķu dzirnavām un neaizmirstamais skats pusnaktī ar miljons svecītēm, kā pasakā.

Arī visi ciemiņi bija sajūsmā un teica, ka sen nebija tik superīgi izlustējušies un izbaudījuši īstu svinību garšu, viņiem ļoti patika arī mūsu Privātās dzīves žurnāls un jāsaka, ka mums pašiem arī tas ļoti patika.
Sudrabkāzas bija izcilas un tagad vēl ilgi dzīvosim atmiņās ar šo izcilo ballīti.

Paldies,
Eva&Andis.