Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 5 June 2019

Vai var vēl paspēt apprecēties šovasar?



Īsākais laika termiņš, kurā esam organizējuši kāzas, ir desmit dienas. Jā! Jā! Tikai 10 dienas!  Latvijas likumdošana paredz, ka dokumenti ir jāiesniedz vienu mēnesi pirms sareģistrēšanās, ar ko pamatā pāriem ir jārēķinās. Konkrētajā gadījumā tika piemērots izņēmums, jo līgava bija gaidībās un abām ģimenēm bija svarīgas kāzas pēc iespējas ātrāk. Internacionāliem pāriem jārēķinās ar ilgāku termiņu, jo tam, kurš reģistrēs laulību citā valstī, būs nepieciešams dokuments par to, ka nav jau laulībā.

Kāzās jūlijā, lielākais līgavu priekš ir peoniju ziedu pušķi!
Protams, ka mūsdienās vairākums pāru plāno kāzas jau vienu, reizēm divus gadus iepriekš. Laicīgi plānojot kāzas ir plašāka pakalpojumu izvēle un pievilcīgākas izmaksas. Vairāk laika izlemt, kurus pakalpojumus tieši vēlas savām kāzām, iespēja aizbraukt apskatīties izvēlētās svinību vietas, degustēt svētku pusdienas un kāzu torti. 
Augusts ir viens no pieprasītākajiem kāzu mēnešiem. Sintijai un Raivim vēl divi mēneši līdz kāzu jubilejai!
Tomēr, katru vasaru mums ir pāri, kuri sāk plānot kāzas tikai vienu līdz divus mēnešus iepriekš. Piemēram šobrīd uz 24. augustu ir brīvi 3 skaisti viesu nami un viena muiža, profesionāls vakara vadītājs un divas mūziķu grupas. Arī jūlijā ir vairāki brīvāki datumi, vēl šī gada kāzām.
Vienmēr esat laipni gaidīti. Fotogrāfija no tikšanos telpas.
Ja vēlaties precēties vēl šovasar vai šoruden, zvaniet mums. Mūsu pieredze un zināšanas, atvieglos Jūsu kāzu plānošanas procesu. Mēs Jums sagatavosim uz konkrēto kāzu datumu piedāvājumus, un Jums tikai atliks izvēlēties. Pilns serviss nozīmē, ka Jūs kāzu plānošanā varēsiet iesaistīties tik, cik paši vēlaties, pārējo izdarīs mūsu komanda.
Telefona numurs: 371 27531155
E-pasts: milestiba@milestiba.lv
Skype un Whatsup: iepriekš norunājot tikšanos, e-pastā vai zvanot.