Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 26 March 2018

Tatjana un Gaurav

starptautiskas kāzas, skaisti kāzu foto, jaunais pāris, laulību ceremonija, tēvs un līgavainis kāzās, Kāzu Aģentūra

Atsauksme no Tatjanas un Gaurav:

Sadarbības laikā patika tas, ka Sandra un Dace bija vienmēr pacietīgas pret mums, uzklausīja mūs un darīja visu iespējamo, lai piepildītu mūsu vēlmes. Brīžiem mēs jutām, ka esam parāk prasīgi, taču Sandra un Dace bija saprotoši un lika mums ticēt, ka viss ir iespējams. Sandra bija vienmēr ļoti pozitīva, uzmundrinoša, centās izpildīt visas mūsu vēlmes. Dace palīdzēja risināt nopietnos jautājumus. Visa sniegtā informācija bija maksimāli skaidra un saprotama. Pateicoties “Kāzu aģentūrai” kāzu plānošana un organizēšana mums pašiem bija jautrs un interesants process ar minimālo stresu.Sandra un Dace palīdzēja mums pieņemt pareizos lēmumus, lai piepildītu mūsu sapņu kāzas (it īpaši ceremonijas un svinību vietas izvēlē). Starptautiskas kāzas.

Kāzu dienā mēs bijām pārsteigti par uzmanību detaļām, viss bija sagatavots un izpildīts atbilstoši mūsu vēlmēm un pārsniedzot mūsu cerības. Mēs jutām, ka ļoti daudz mīlestības tika ieguldīts darbā. “Kāzu aģentūras” komanda bija ļoti draudzīga un rūpējās par mums kā mūsu ģimene. Mēs zinājām, ka varam pilnībā uzticēties komandai un baudīt dienu zinot, kas viss tiek kontrolēts.

No pakalpojumu sniedzējiem kāzu dienā visvairāk patika mācītājs Kaspars Šterns, kāzu vadītājs Egils Melbārdis, fotogrāfs Mārtiņš Plūme un video operators Aleks Lisenko.

Mācītājs Kaspars padarīja mūsu ceremoniju ļoti garīgu, nozīmīgu un iedvesmojošu. Viņš mācēja pastāstīt mūsu mīlestības stāstu ar nozīmi un emocijām. Pateicoties Kasparam, ceremonija bija neaizmirstama un labākā kāzu dienas daļa priekš mums. Mēs vienmēr atcerēsimies vārdus, ko Kaspars teica mums ceremonijas laikā.

Mārtiņš un Aleks bija mums klāt visu dienu, uzmundrinot un izklaidējot mūs, novirzot no stresa un liekot mums smaidīt visu laiku. Viņi bija ļoti aktīvi, cenšoties iemūžināt labākos mirkļus, un tajā pāšā laikā pacietīgi ar mums. Plūme bija ļoti saprotošs un visas fotogrāfijas izdevās apbrīnojamas, ar emocijām un skaistām kompozīcijām. Visi svarīgie mirkļi tika iemūžināti. Lisenko video materiāls tika pielāgots mūsu īpašām vēlmēm un profesionāli rediģēts. Aleks papildus sagādāja mums arī savas fotogrāfijas. Īpašs paldies par darbu.

Kāzu vadītājs Egils Melbārdis spēja apburt visus kāzu viesus. Viņš bija ļoti patīkams, gādīgs un izpalīdzīgs. Egils visu laiku pavadīja ar viesiem, izklaidējot viņus un iesaistot dažādās aktivitātēs. Viņš arī kā tulks palīdzēja viesiem komunicēt savā starpā, kā arī veiksmīgi tulkoja runas, kas bija mums svarīgi.Pateicoties Egilam, kāzu viesi jutās atslābināti, priecīgi un izbaudīja dienu pilnībā.

Mums bija perfekta ceremonijas un svinības vieta, abas bija izdekorētas un izgreznotas grandiozi, pārsniedzot mūsu cerības. Viss bija tik skaists un brīnumains kā pasakā! Mēs arī izbaudījām limuzīna komfortu un luksusu. Ļoti patika romantiskā mūzika brauciena laikā. Tāpat neaizmirstama, viena no vislabākām atmiņām bija zirgu izjāde gar jūru, kas piepildīja manu (līgavas) sapni.

Kāzu vakars Mežotnes pilī bija pilns ar interesantām tradīcijām un izklaidēm. Ģimenes locekļi teica runas vakara laikā, kā arī dziedāja un spēlēja uz klavierēm priekš mums, kas padarīju vakaru ļoti sirsnīgu un īpašu. Tuvāk vakara beigām mēs ar viesiem izbaudījām arī jautras dejas. Kāzu diena bija tik pasakaina, bija žēl, ka laiks ātri pagāja.

Mēs ieteiktu “Kāzu aģentūras” pakalpojumus pāriem, kas vēlas kāzas, pielāgotas īpašām vēlmēm. “Kāzu aģentūrai” ir liela peredze kāzu organizēšanā, atvērts prāts jaunām idejām, ir ļoti radoši un strādīgi.“Kāzu aģentūra” iegulda daudz laika un pūļu, tai pašā laikā ar mīlestību un rūpēm, lai piepildītu sapņus un padarītu kāzu dienu par neaizmirstamu un nozīmīgu dienu.

Mēs būsim mūžīgi pateicīgi par īpašām sapņu kāzām, ko “Kāzu aģentūra” spēja mums dot. Īpašs paldies Sandrai un Dacei, lieliskai komandai.

Tatjanas un Gaurav kāzu video:


Tatjanas un Gaurav fotogrāfijas: "Tatjana un Gaurav"

Rakstu sadarbībā ar Delfi.lv par Tatjanu un Gaurav lasiet: "Delfi: Apprecēties gan Indijā, gan Latvijā: Tatjanas un Gaurava tradīcijām bagātais stāsts."