Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 14 February 2018

Delfi: Kad gaisā virmo mīlestība. Trīs pāri un viņu īpašie bildinājuma stāsti.

Visu mīlētāju diena jeb 14. februāris ir klāt. Līdz ar gada romantiskāko laiku, kad gaisā virmo mīlestība, Delfi.lv sadarbībā ar "Kāzu Aģentūru"piedāvā trīs bildinājuma stāstus, kurus caurvij īsta romantika. Kas zina, varbūt tieši šī Valentīndiena izvērtīsies īpaša arī tev?

 Sintija un Raivis

Bildinājums tika plānots veselu pus gadu. Raivim šis pus gads esot bijis visai satraukuma pilns, jo ik pa laikam kāds no tuvajiem cilvēkiem ieminējās par to, kad tad abi precēšoties. Grūti ir bijis sagaidīt, kad tad beidzot varēs bildināt savu mīļoto Sintiju. Bet Raivis bija izlēmis savu mīļoto bildināt Ziemassvētkos.

Interesanti bija sanācis, kad Ziemassvētku dāvanas tika visiem izdalītas, Sintija bija nolikusi kameru, lai nofilmētu savus mīļos atveram dāvanas. Pēc kā sekoja Raivja ienākšana telpā ar pāris dienas atpakaļ Sintijai dāvināto kucēnu meitēnu Šeilu, kurai ap kaklu bija apsieta lenta ar atvērtu gredzena kastīti. Raivis bija pamatīgi uztraucies, visa ģimene atradās telpā un lūkojās uz šo satraucošo mirkli.
Vairāk lasiet: Delfi.lv


Sintija un Raivis kāzas svinēja 4.augustā 2016.gadā, kāzu video: 
  Sintijas un Raivja fotogrāfiju stāstu skaties mūsu mājaslapā: www.milestiba.lv

Darja un Maksims

Darja un Maksims satikās internetā, tomēr ātri vien norunāja tikšanos dzīvē, jo abiem ir svarīga dzīva komunikācija. Jau pirmajā randiņā Maksims izrādījis lieliskas manieres. Gadu Darja ar Maksimu satikās un vienojās dziļās un organiskās sarunās, kurās atklāja abu dzīves vērtību līdzību. Bildinājums bija absolūti loģisks un organisks solis pēc gadu ilgajām attiecībām.


Maksims Darju aizveda uz vietu, no kuras varēja redzēt Vācijas pilsētu Faingen-Enz. Atrodoties šajā skaistajā vietā, Maksims Darjai uzdāvināja sarkanas rozes, notupās uz viena ceļa un ar skaistu ievadrunu bildināja Darju. Pēc bildinājuma abi devušies uz pilsētu Stuttgart, kurā pirmo reizi satikās. Pāris vakariņoja luksus restorānā, dzerot šampanieti un ēdot izcilus steikus, nosvinot šo skaisto notikumu.
Vairāk lasiet Delfi.lv


Darja un Maksims apprecējās 5.augustā 2017.gadā, kāzu video: 
  Darjas un Maxima fotogrāfiju stāstu skaties mūsu mājaslapā: www.milestiba.lv

Iluta un Ole

Iluta un Ole satikās Norvēģijā kādā viesnīcā, kurā abi strādāja. Viņu stāsts sākās ar vienkāršām kolēģu attiecībām vairāku mēnešu garumā. Kad pienāca īstais brīdis, pilnīgi dabiski viņu siržu ceļi krustojās. Un tā pamazām satiekoties, šī pāra iemīlēšanās pārtapa nopietnās jūtās un attiecībās, kas turpinājās gadu, līdz Ole saprata, ka vēlas Ilutu uz mūžu.

28. decembrī pēc pirmo tikšanās vietu apmeklēšanas un romantiskām vakariņām restorānā, braucot mājup, 10 kilometrus no mājas, pāris nogriezās no ceļa un piebrauca pie lielas, lielas zvaigznes silueta. Tā bija lielākā zvaigzne, kādu Ole bija varējis atrast tuvākajā apkārtnē. Viņi izkāpa no mašīnas. Viņš paskatījās uz Ilutu un iesāka brīnišķīgu ievadrunu, sakot, ka vēlas viņai dāvināt to pašu spožāko un lielāko zvaigzni, kā to, pie kādas viņi abi stāvēja tobrīd. Un tad viņš nometās uz viena ceļa un uzdeva šo ilgi gaidīto jautājumu: „Vai kļūsi par manu sievu?” 
Vairāk lasiet Delfi.lv


Iluta un Ole vienojās laulībā 2015. gada 18.jūlijā, kāzu video: 

Ilutas un Ole fotogrāfiju stāstu skaties mūsu mājaslapā: www.milestiba.lv

 

"Kāzu Aģentūras" komanda novēl baudīt ik vienus svētkus, ik vienu dienu un ķert aiz astes visus skaistos dzīves mirkļus! Cik īpaši, ja Tev vēl ir cilvēks, kurš šos mirkļus rada!

Mīlestības pilnu Jums 14.februāra ziemīgo dienu.