Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 24 January 2018

„Kāzu Aģentūra” saņem starptautisku balvu



„Kāzu Aģentūra” no Latvijas iegūst balvu kā gada „BOUTIQUE WEDDING SPECIALIST OF THE YEAR” konkursā „LTG European Awards 2018” .


Luxury Travel Guide
 komentē uzvaru: "Mēs esam priecīgi apbalvot Kāzu Aģentūru par viņu nepārtrauktajiem centieniem nodrošināt saviem klientiem skaistāko dienu viņu mūžā. Saņemt balvu no „Luxury Travel Guide” ir sasniegums, par kuru noteikti ir jābūt lepniem. Balvas saņemšana pierāda to, kāpēc „Kāzu Aģentūru” ir atklājuši un ieteikuši viņu klienti. 


The Luxury Travel Guide balva ir viesmīlības sasniegumu virsotne, kas apbalvo vislabāko attiecīgajās nozarēs. Šogad bija vērojams vēl nebijis skaits izraudzīto uzņēmumu, kas nodrošina spēcīgu konkurenci katrā kategorijā. Apbalvojumi atspoguļo pašreizējo tendenču nozīmi - tostarp ilgtspējību, tehnoloģijas un pieredzes apmaiņu viesmīlības nozarē, un kritēriji ir vērsti uz inovāciju, pakalpojumu izcilību, tehnoloģiju izmantošanu, ilgtspējīgu attīstību un atrašanās vietu.

Pēdējo divpadsmit mēnešu laikā The Luxury Travel Guide ir uzaicinājuši vairāk nekā 500 000 abonentu kopā ar vairāk nekā diviem miljoniem nozares profesionāļu, partneru un sponsoru, lai nominētu šīs balvas potenciālos saņēmējus. Visiem "Luxury Travel Guide" balvas uzvarētājiem piemēro vienādi stingrus vērtēšanas kritērijus, ko veic speciālisti.

„Kāzu Aģentūra” vadītāja Dace Miezīte: Šī balva „Kāzu Aģentūrai„ ir saņemta kopā ar Latvijas kāzu pakalpojumu sniedzējiem. Kā viens no galvenajiem vērtējuma kritērijiem ir pakalpojumu servisa kvalitāte un to veido kāzu jomas profesionāļi, ar kuriem sadarbojamies. Piemēram, fotogrāfs Mārcis Baltskars ir iekļauts Pasaules TOP 100 kāzu fotogrāfu sarakstā, un jau vairākus gadus saņem balvas atsevišķās kāzu kategorijās pasaules konkursos. „Kāzu Aģentūras” veiksmes stāsts ir komanda, pieredze un nepārtraukta sevis, sava darba izpildes pilnveidošana.

„Kāzu Aģentūras” www.milestiba.lv pamata darbības virziens ir klasisko un augstākā līmeņa kāzu organizēšana vietējā un starptautiskajā līmenī, kas iekļauj klienta pavadīšanu un kāzu organizēšanu no idejas līdz pat pilna servisa organizēšanai, izpildei un kvalitātes kontrolei kāzu dienā. 

Balvu saņēmēju vērtēšanas padomē bija arī tādas televīzijas personības, kā Shane Green (ResortRescue) un Marianela Pereyra (Resident Beach Expert), Claire Newell (Ceļojumu eksperts), luksusa viesmīlības fotogrāfs Antonio Cuellar, kā arī Luxury Travel Guide komanda.