Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 12 January 2017

Mūsu komanda – stiliste Natālija Zolberga


Natālija Zolberga ir ne vien stiliste žurnālu vākiem, TV projektiem, bet arī jau vairāus gadus „Kāzu Aģentūras” līgaviņu pucētāja (make-up un frizūra). 2017. gadā bija jau ceturtā kopīgā kāzu sezona.
Natālija pucē Signiju.
Mēs visas vēlamies būt visskaistākās savā kāzu dienā. Natālija ar mierīgiem un profesionāliem otas vilcieniem izceļ mūsos to skaistāko. Jā, jā, ikreiz, kad Natālijai saku „Paldies!” par savām pārvērtībām, viņa uzsver: „es tikai izcēlu tavu skaistumu”.
Natālija pucē Sintiju.
Katru gadu kāds no mūsu komandas precas un uztic savas kāzas rīkot „Kāzu Aģentūrai”. Es personīgi to uztveru kā milzīgu komplimentu, jo viņiem pamata informācija un kontakti jau ir, tomēr izvēlas, izmanot kāzu organizēšanas pakalpojumus, jo vēlas to īpašo pievienoto vērtību, ko dod komandas ieguldījums pie kāzu plānošanas.
Tā Lelde pucēja Natāliju viņas kāzu dienā!
Mēs organizējām arī Natālijas un Kaspara kāzas 2015. gadā.  Sajūtot kā ir būt līgavai, Natālija guva papildus stimulu reizi gadā dalīties savās zināšanās par kāzu stilu, make-up un frizūrām ar sievietēm, kuras šobrīd plāno savas kāzas.
Šobrīd Natālija piedalās brīnišķīgā TV3 projektā „Gatava Pārvērtībām”, kur viņas profesionalitāte un pieredze ļauj sievietēm piedzīvot vizuālas pārmaiņas. Raidījumu skaties šeit: "Gatava Pārvērtībām".

Jāpiebilst, ka Natālija aizņemtības dēļ mums vairāk palīdz ar komandas organizēšanu un 2018.gadā paplašinās savu modes kolekciju, kā rezultātā nesatiksim viņu kāzās.  Paldies Tev Natālija, ka esi ar mums!

Šeit vari noskatīties video, kāzām, kurās līgaviņas pucēja Natālija: