Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 20 June 2014

Vita un Dāvis


Tā kā šobrīd dzīvojam ārzemēs, taču precēties vēlējāmies Latvijā, ātri nonācām pie secinājuma, ka mums būtu nepieciešama aģentūra, jo organizēt kāzas no Īrijas šķita ļoti sarežģīti un visu uzgrūst radiem arī nevēlējāmies. Un, tagad paskatoties atpakaļ, kāzas nebūtu bijušas tik apjomīgas un pārsteigumiem pilnas, ja paši būtu organizējuši.

Pētījumus veicu internetā, lai veiktu aģentūras izvēli. Pareizāk sakot, lasīju recenzijas par aģentūrām (īpaši pievērsu uzmanību negatīvajām pieredzēm).  Galu galā "Kāzu Aģentūra" atbilda visiem svarīgajiem kritērijiem:
1. uzņēmuma pastāvēšanas laiks un pieredze
2. profesionāla mājaslapa
3. nevarēju atrast sliktas recenzijas
4. kāzu fotogrāfijas  mājaslapā atbilda mūsu priekšstatiem
5. pēc tikšanās nebija šaubu

Uzminam nu, kāpēc šī vieta mums tik īpaša!?
Sadarbības laikā patika elastība (it sevišķi, kad no mūsu puses bija iesaistīti tik daudzi cilvēki), atvērtums, uzmanība sīkumiem un pielāgošanās budžetam - konsultācijas par to, kas būtu izdevīgāk un kur nevajadzētu taupīt. 
Kāzu dienā visvairāk patika pārsteigumi, īpaši kāzu taka. Pārsteidza augstskolas apmeklējums  un ļoti, ļoti patika galdiņš ar pankūkām un tēju. Jutāmies aprūpēti un sagaidīti. Patika, ka viss bija samērīgi - piemēram, ne pārāk daudz spēles.

Visi pakalpojumu sniedzēji - it sevišķi fotogrāfs, videogrāfs un vakara vadītājs - bija kā "savējie." Nebija stīvuma vai piespiestuma sajūtas. Visi bija atvērti un omulīgi. Kāzu aģentūras darbinieki vienmēr sagaidīja ar smaidu. 

Kāzu fotogrāfs Uģis Brālēns! Vismīļākie sveicieni Uģim arī no "Kāzu Aģentūras".
Pēc kāzām mums ir palikusi vēlme un sajūta, ka visus mūsu dzīves lielos svinamos mirkļus vēlētos uzticēt Kāzu Aģentūrai. :)

Galvenās lietas, kuras ieguvām sadarbības laikā:
1. Ļoti skaistus svētkus (atmiņas)
2. Pārliecību, ka viss izdosies - drošības sajūtu
3. Aptvērām, cik daudz stresa mums tika aiztaupīts (Dāvja teikums - ietaupījām nervu šūnas)
4. Satikām sirsnīgus cilvēkus, kuri ar prieku un aizrautību darba savu darbu.

Jūsu pakalpojumus ieteiktu izmantot visiem, kuri vēlās savu svētku dienu pavadīt/izbaudīt bez rūpēm, ar pārsteigumiem un burvīgiem cilvēkiem (kuri sapratīs un centīsies īstenot pasūtītāja idejas un sapņu svētkus). Ieteiktu arī tiem kuriem ir svarīgs budžets, jo aģentūra tomēr pārzina tirgu un pakalpojuma sniedzējus, kuri ir piemēroti attiecīgajām finansēm.    

Lai saulaina un izdevusies vasara!
Vita un Dāvis