Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Friday 18 October 2013

8 idejas bildinājumam

Mēs centāmies radīt vai apkopot vīrietim viegli realizējamas idejas, lai bildinājums netiktu atlikts tikai tāpēc, ka trūkst laika to realizēt.
Dažāda veida saderināšanās gredzenus var gan apskatīt ar visām cenām, gan iegādāties http://www.milestiba.lv

8 idejas bildinājumam: Ir sievietes, kuras no mājās neiziet ja nav iesmaržojušās. Ja tā ir ar tavu draudzeni, tad aizved savu mīļoto uz Jums abiem īpašu vietu un pasniedz viņai iesaiņotas «Marry me!» smaržas.


Ja mīļotajai patīk atpūsties pie jūras un tev satraukuma brīžos var aptrūkties vārdi ko teikt, tad pludmales smiltīs vari ielikt pudeli ar bildinājuma tekstu.

Ja tavai mīļotajai patīk rozes, izveido rožlapiņu sirdi, kurā pa vidu noliec kastīti ar saderināšanās gredzenu arī paslēptu zem rožlapiņām vai izskaisi rožlapiņu ceļu pa dzīvokli līdz galamērķim, kur tava topoša līgava ieraudzīs tevis sarūpēto saderināšanās gredzenu. Un neaizmirsti par svecēm – tās piedos vēl romantiskāku noskaņu. 
Bildinot ziemā, kad mēs sievietes sildāmies ar tēju vai kafiju, tev ir lieliska iespēja kopā ar paša pagatavotām brokastīm pasniegt saderināšanās gredzenu, kurš ir piesiets ar paša izvēlētu tekstu apdrukātā krūzes rokturītī.
Iekar Ziemassvētku eglītē kastīti ar gredzenu un dāvanu dalīšanās laikā palūdz, lai viņa pati atrod savu Ziemassvētku dāvanu, kas iekārta eglītē.



Ja draudzenei patīk romantiskās filmas, tad noskatoties romantisko komēdiju «Bildinājums»,  pasniedz savai mīļotajai gredzenu.

Gredzens dāvanā, kā atslēgu piekariņš, būs labs veids, kā parādīt viņai tavus nopietnos nolūkus, bet sarīkojot romantiskās vakariņas, pasniedz viņai īstu saderināšanās gredzenu.



 
Sagaidi savu mīļoto mājās ar gardām, paša gatavotām vakariņām sveču gaismā. Pasniedz Jums abiem šampanieti un saki skaistu runu, kuras noslēgumā bildini mīļoto! Lai gredzens draudzenes glāzē ir kā papildinājums katram vārdam, kuru viņai saki runas laikā.

Lai Tev veicas!

Mājslapā www.milestiba.lv ir apskatāmas vairākas kolekcijas ar saderināšanās gredzeniem. Mūsu iekšējā balsojumā uzvarēja šie: