Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 12 September 2013

Kāzas rudenī!

Esam aizvadījuši grandiozu vasaru ar tikpat grandiozām, skaistām un emocijām bagātām kāzām. Un te, gandrīz vai pēkšņi ir sācies mūsu darbs ar rudeni. Lai gan mums tas šķiet ierasti, jo rudens daudziem mūsu pāriem ir simpātiskāks kāzu laiks nekā citi gadalaiki, aizdomājāmies, kas tad īsti ir tas kas vilina laulāties rudenī ?!
Ticiet vai nē, bet šādu lietu ir ne viena vien!

Pirmkārt jau, Jūs paši lieliski ziniet, ka rudens Latvijā īpaši krāšņi vērojams dabā. Krāsainas kāzu fotogrāfijas dabā, saulriets, un pat gaiss rudenī ir īpašs. Varam pačukstēt, ka jo īpaši kāzas rudenī izbauda fotogrāfi.
Kādreiz rudens bija īstais kāzu laiks. Tas skaidrojams arī ar ražas svētkiem, jo tieši rudenī bija iespējams rīkot bagātīgas kāzas ar gardumiem no jaunās ražas.
Šodien rudens veltes vairāk tiek izmantotas vizuālam baudījumam. Tā piemēram esam organizējuši tematiskās ābolu kāzas. Āboli tika izmantoti gan kā dekorācijas, gan ielūgumi, turklāt šāda ideja ir ne tikai lēta, bet arī netradicionāla.
Protams āboli ir tikai viena no simtiem iespēju, jo tikpat lieliski var izmantot ķirbjus, pīlāģus, zīles, krāsainas koku lapas un vēl un vēl!
 Un ja jau esam sākuši runāt par rudens bagātību tad noteikti jāpiemin krāsas. Kāzas rudens krāsās! Sārtie, dzeltenie, brūnie toņi ko dod daba rada īpašu atmosfēru. Tādēļ arī kāzu dalībnieki kas tērpušies rudenīgās krāsās izskatā īpaši krāšņi un protams acīm tīkami.
Šādi par visiem plusiem, kas piemīt rudens kāzām es varētu turpināt ilgi. Bet saglabāsim intrigi, lai to pārbaudītu Jums būs vien pašiem jāprecās rudenī!
Tomēr ir lietas kuras nevaru paturēt pie sevis, tādēļ īpaši vēršos pie tiem mīlošajiem pāriem, kas plāno savas kāzas nākotnē. Jo Kāzu Aģentūras sadarbības partneri- pilis, muižas, fotogrāfi un citi ir atklājuši, ka šoruden ir atlikuši tikai daži brīvi datumi, turklāt ar īpaši pievilcēgām cenām, jo kā zināms nākamgad ienākošais eiro nesīs izmaiņas arī kāzu nozarē.
Bet neuztraucieties, jo viss vēl ir iespējams. Arī Jūsu kāzas laicīgi darbojoties šoruden ir iespējams realizēt.
Ja nu tomēr Jūs neesat pārleicināti vai kāzas rudenī ir laba doma, jo tad taču ir drēgns un reizēm lietus nebeidz līt dienām ilgi. Tad man Jums ir labas ziņas, šie aspekti Jūsu kāzas padarīs tikai skaistākas. Nesen kādam mūsu pārim kāzu diena izvērtās īpaši lietaina. Varbūt tādēļ, ka pāris iepazinās pateicoties lietum :) Lai nu kā, tā kā ceremonija notika dabā, lietus draudēja izjaukt skaisto notikumu, bet līgavainis neskatoties uz to noteica: '' Let's do it in the rain!'' Un ziniet, tas tiešām bija skaisti! Šī diena noteikti paliks spilgtās atmiņās kā pārim tā viesiem.
Padariet šo rudeni vēl krāšņāku un dzestrās rudens dienās sildiet savus tuvos ar mīlestību!
 Tiekamies rudenī!

Šoreiz fotogrāfijas pamatā izmantotas no interneta resursiem.
Dažas no mūsu kāzām rudenī:
http://www.milestiba.lv/lv/fotografijas/dace_un_jeff/
http://www.milestiba.lv/lv/fotografijas/gita_un_edgars/
http://www.milestiba.lv/lv/fotografijas/lena_un_ruslans/
http://www.milestiba.lv/lv/fotografijas/lasma_un_lauris/
http://www.milestiba.lv/lv/fotografijas/natalija_un_andrejs/